Vakantiehuis in Santa Susanna

Midden in Costa del Maresme ligt deze geweldige plek Santa Susanna en is ideaal om je vakantie door te brengen in het gezelschap van familie en vrienden. Je zult in contact staan ​​met de natuur en het goede weer dat dit kustgebied van de Middellandse Zee kenmerkt.

Vakantiehuis in Santa Susanna

Populaire vakantiehuizen - Santa Susanna

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Santa Susanna

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Santa Susanna

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Santa Susanna

Loading...

Wat te doen in de omgeving?

Met een  vakantiehuis in Santa Susanna  kun je genieten van het strand en de stad, en op slechts 60 km kun je de stad Barcelona bezoeken. Als je wilt ontsnappen van de stad, ga je dan op excursie door het natuurpark Montnegre-Corredor, waar je verschillende dagexcursies zult vinden.  Bovendien is dit gebied van de kust van Barcelona het gebied met de meeste bewaard gebleven wachttorens, je kunt een route voorbereiden die je naar een aantal van hen zal brengen. Momenteel zijn er zeven torens bewaard gebleven sinds hun bouw in de vijftiende en achttiende eeuw. Een  vakantiehuis in Santa Susanna geeft je de mogelijkheid om een ​​aantal geweldige dagen op het strand door te brengen, het fijne zand en het warme water zijn perfect voor kinderen. We raden je aan om een ​​aantal van deze stranden te bezoeken tijdens je verblijf in Santa Susanna : Llevant Beach, Las Caletes Beach en Las Dunas Beach.

Vakantiehuis in Santa Susanna huren

Geniet van de heerlijke omgeving en de kust met een vakantiehuis in Santa Susanna. met zo'n vakantiewoning in Catalonië verken je gemakkelijk de hele omgeving en het strand in de buurt. De locatie, ruimte en privacy maken zo'n vakantiehuisje helemaal geschikt voor een vakantie met kinderen.