Vakantiehuis in Llagostera

Vakantiehuis in Llagostera

Vakantiehuis in Llagostera

Llagostera staat synoniem voor schoonheid en authenticiteit. Geniet van het strand van Lloret, leer de La Santa-markt kennen, bezoek Can Caciques  of ontdek de geheimen van het natuurgebied 'Mas Maiensa'. We hebben spectaculaire vakantiehuizen en villa's volledig uitgerust om je vakantie in je vakantiehuis in Llagostera onvergetelijk te maken.

Wat te doen in de omgeving?

In Llagostera zijn er ook twee prachtige parken, zoals het Parque de la Torre, dat bestaat uit een groot groen gebied met bomen en struiken en een gebied met kinderattracties, en het Parque de L'Estació, met veel spelletjes en ruimte voor de kinderen of je huisdier.

Tijdens je verblijf in een vakantiewoning in Llagostera raden wij je ook aan om het Emili Vilà Foundation Museum te bezoeken, dat een waardevolle collectie herbergt met stukken Modigliani, Toulouse-Lautrec, Degas, Goya, Picasso, Corot en Rousseau, naast werken van de schilder Emili Vilà en Gorgoll.

Vakantiehuis in Llagostera huren

Boek nu je volgende familievakantie op een van de meest idyllische bestemmingen aan de Costa Brava. Overnacht in een vakantiehuis in Catalonië in dit stukje paradijs en geniet van het mooie Llagostera.