Vakantiehuis in Tossa de Mar

Tossa de Mar in het gebied van La Selva is puur paradijs voor diegenen die houden van de zon, zee en water. Verder is er ook een oude wijk van de stad met een gezellige sfeer, smalle straatjes en goede restaurants op de koop toe. Wat wil je nog meer? Met een vakantiehuis in Tossa de Mar overnacht je in alle rust in deze levendige badplaats.

Ferienwohnung Tossa de Mar - Costa Brava

Populaire vakantiehuizen - Tossa de Mar

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Tossa de Mar

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Tossa de Mar

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Tossa de Mar

Loading...

Vakantiehuis in Tossa de Mar - Dat is pas echt genieten!

NOVASOL heeft verschillende vakantiehuisjes om uit te kiezen tussen heel Spanje, we zijn ook goed vertegenwoordigd met vakantiewoningen in Catalonië, zoals bijvoorbeeld in Tossa de Mar. We hebben verschillende soorten vakantiehuizen in Tossa de Mar om uit te kiezen en zorgt voor de vakantie die je wenst. Verschillende van onze villa's in Tossa de Mar zijn zogenaamde 'panoramavilla's', dat wil zeggen ze hebben een panoramisch uitzicht. Met andere woorden: je krijgt een eersteklas uitzicht op de zee en de kust, inclusief prachtige landschappen in het binnenland

Activiteiten om uit te proberen tijdens je verblijf in Tossa de Mar

De prachtige stranden op zich bieden zo veel activiteit. Liefhebbers van de zee zullen genieten van het kristalhelder water, zwemmen, duiken en snorkelen, en andere spannende activiteiten zoals catamaran rijden en jetskiën in de buurt van je villa's in Tossa de Mar. Cultuurliefhebbers zullen niets tekort komen met het Museu Municipal, waar zich een aantal ongelooflijk waardevolle relikwieën en items van lokaal erfgoed in het midden van Tossa bevinden. Ook de ruïnes van de kerk San Vicente uit 1757 en een Romeinse site met prachtige mozaïeken zijn een bezoek waard.

Culinaire hoogtepunten in Tossa de Mar

Als een voormalig vissersdorp en met de nabijheid van de overvloedige mediterrane, traditionele keuken in Tossa de Mar is gericht op vis en zeevruchtengerechten. Het meest typische gerecht voor dit gebied is een visstoofpot genaamd Cim-i-Tomba, met paprika, champignons en aardappel.