Vakantiehuis in Lloret de Mar

Lloret de Mar, gelegen ten noordoosten van Barcelona, ​​is een van de meest bekende en populaire vakantieoorden aan de Costa Brava. Vooral jonge mensen brengen hier hun zomervakantie door. Dus de stad is gewoon de plek voor diegenen die dag en nacht willen genieten van het strandleven en de zee in nachtclubs en bars. De stad heeft ook groene baaien, gezellige parken en spannende musea. Met een vakantiehuis in Lloret de Mar heb je alle tijd om alle bezienswaardigheden van de stad te verkennen.

vakantiehuis in Lloret de mar

Populaire vakantiehuizen - Lloret de Mar

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Lloret de Mar

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Lloret de Mar

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Lloret de Mar

Loading...

De beste stranden in de omgeving

Van de meest stedelijke tot de rustigste en meest gastvrije. Met een vakantiehuis in Lloret de Mar kun je de beste stranden bezoeken tijdens je vakantie in Catalonië, vergezeld van een benijdenswaardig klimaat.

Vakantiehuis in Lloret de Mar

Het strand van Lloret

Het is het grootste strand in de stad. De bijna 2 km lange lengte heeft alle noodzakelijke diensten om je verblijf echt comfortabel te maken. Dit strand ligt in het centrum van Lloret de Mar.

Strand van Fenals

Vlakbij ligt het op één na grootste strand van Lloret de Mar. Hier geniet je van meer rust, omdat het wordt beschermd door een massief gesteente. Het ligt in een baai bij het passeren van het strand van Lloret.

Cala Boadella

Deze baai heeft slechts 250 m lengte. Het ligt ten westen van de stad. In dit praktisch ongerepte strand, word je omringd door de natuur. Vlucht weg van het lawaai en rust op het mooie zand vanaf je appartement in Lloret de Mar.

Huur een villa of vakantiehuis in Lloret de Mar

Huur een vrijstaande villa of een particulier vakantiehuis in Lloret de Mar. Zo geniet je van veel privacy, een prachtig uitzicht en een perfecte ligging. De vakantiehuizen bevinden zich dicht bij het strand van Lloret. Een vakantiewoning is de beste manier om de omgeving te verkennen met lieflijke baaitje tussen Lloret de Mar, Tossa de Mar of Blanes.