Vakantiehuis in Sant Pere Pescador

De Catalaanse gemeente Sant Pere Pescadoris een zeer speciale vakantiebestemming vanwege de ligging midden in de Golf van Rosas en wordt doorkruist door de rivier de Fluviá en is verbonden aan de moerassen van Ampurdán.

Vakantiehuis in Sant Pere Pescador

Bezienswaardigheden en excursies

Neem een korte culturele tour door de stad, voordat je alle recreatieve en sportieve activiteiten ervaart in de omgeving. Tijdens een wandeling door de nabijgelegen straten ontdek je het religieuze en civiele erfgoed met de kerk van San Pedro, de kapel van San Sebastián of de boerderij Gran Cortal. Het kruist het centrale plein, ontmoetingsplaats tussen verschillende winkels en de centrale fontein. Natuurpark van de Aiguamolls is de grootste attractie nabij je vakantiehuis in Sant Pere Pescador. Het park heeft verschillende afgebakende gebieden waar je kunt genieten van de natuur door te fietsen of een te wandelen. 

Ga op excursie met het hele gezin via de paden bij de rivier de Fluviá. Door de loop van het water te volgen, bereik je het eiland Caramany, een klein stukje land waar verschillende soorten vogels wonen, zoals de reiger of de wilde eend. Vanaf die eiland volg je Camí de Les Llúdrigues, ook wel de otterroute genoemd, via inheemse vegetatie met salicornia's, riet en met een beetje geluk zie je een paar otters. Je eindigt je avontuur door het prachtige Catalaanse landschap aan de monding van de rivier. Het is een zeer vermakelijke route om te doen met kinderen tijdens je vakantie in Spanje.

Vakantiehuis in Sant Pere Pescador huren

Je bevindt zich in een natuurlijke omgeving, omringd door water en vegetatie, waar je kunt genieten van een geweldige Spaanse vakantie. Met een fantastische vakantiehuis in Catalonië in een van de mooiste huizen in Sant Pere Pescador verblijf je op één van de mooiste plekken aan de Costa Brava.