Vakantiehuis in Sant Pol de Mar

Sant Pol de Mar ligt aan zee aan de Costa Brava, iets ten zuiden van het beroemde vakantieoord Calella. Je vindt hier een mooie gemengde sfeer van toerisme, geschiedenis en het dagelijks leven, wat een fantastische bestemming is voor een ontspannen vakantie aan zee met een vakantiehuis in Catalonië. Het prachtige zandstrand is zeker een van de belangrijkste trektpleisters. Deze strook gouden kust is niet alleen de mooiste, maar ook de schoonste en erg populair bij de lokale bevolking. Als je op zoek bent naar een meer kosmopolitische omgeving, dan zijn deze idyllische stranden en unieke huisjes niet ver van de bruisende stad Barcelona. Op slechts 50 km langs de kust bereik je dit artistieke mekka in 40 minuten met de trein.

Vakantiehuis in Sant Pol de Mar

Populaire vakantiehuizen - Sant Pol de Mar

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Sant Pol de Mar

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Sant Pol de Mar

Loading...

Fantastische architectuur voor de deur van je villa

De typisch Spaanse witte huizen van Sant Pol de Mar clusteren rond de 11e-eeuwse kerk van Sant Pau, waar het gebied zijn naam van kreeg. Delen van dit monumentale gebouw dateren nog uit de 6e en 10e eeuw, waardoor het een must-see is als je overnacht in een vakantiehuis in Sant Pol de Mar. De 16e-eeuwse gotische kerk van St. Jaume is ook prachtig met zijn functionerende klokkentoren en ingewikkelde interieurgravures uit de barokperiode. Aan de rand van de stad zijn er ook archeologische ruïnes te vinden zoals het Iberisch-Romeinse stadje El Farell.

Ontspannen met een vakantiehuis in Sant Pol de Mar

Sant Pol de Mar biedt de perfecte oplossing met zijn ongelooflijk mooie kustlijn en rustieke authenticiteit zonder de drukte. Deze sfeervolle bestemming is de perfecte plek om te ontspannen. Fantastische vervoersverbindingen maken dit een geweldige bestemming voor Spanjaarden, maar ook voor toeristen die graag de grotere steden willen bezoeken, maar ergens rustig willen verblijven. Je geniet van alle prachtige bezienswaardigheden die Sant Pol de Mar en Costa Brava te bieden hebben, met bergen, zee en prachtige stranden direct voor de deur van je vakantiehuis in Sant Pol de Mar.

Vakantiehuis in Sant pol de Mar huren

Je kunt kiezen tussen een vakantiehuis in Sant pol de Mar  aan de kust of een dieper gelegen in het Catalaanse bos. Grote vakantiehuizen met terras, tuin en zelfs een groot zwembad om af te koelen.  Of als je wilt, hebben we prachtige avant-garde appartementen op een paar meter van het strand. De vakantiehuizen hebben ruime slaapkamers en woonkamers, goed onderhouden badkamers en stenen barbecue in de tuin in bepaalde huizen. Deze gemeente van de Catalaanse Maresme is ideaal als je rust wilt vinden met je gezin, zonder teveel mensenmassa's zoals anderen grote steden.