Vakantiehuis in Tordera

Tordera is een plek midden in de natuur, met meerdere activiteiten waarmee je de charmes kunt ontdekken. Als je met kinderen reist, raden we het waterpark Marineland Cataluña, het multifunctionele park Francesc Maciá, het kasteel Santa Florentina en het avonturenpark Activ Natura aan. Wanneer je geïnteresseerd bent om een ​​paar dagen weg te zijn van de drukte van de stad, kan een vakantiehuis in Tordera je bieden wat je zoekt.

Vakantiehuis in Vianden

Populaire vakantiehuizen - Tordera

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Tordera

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Tordera

Loading...

Wat te doen?

Als je het geluk hebt om op zondag in Tordera te zijn, kun je ook naar de lokale markt gaan, erg beroemd in de omgeving. Parc Prudenci Bertrana, is het park gewijd aan de schrijver Prudenci Bertrana. Het heeft een picknickplaats met barbecues, perfect voor een middagpauze en een rustige wandeling door de tuinen. Sant Martí de Montnegre, is een 17e-eeuwse kerk midden in de natuur, ideaal voor kinderen om van het buitenleven te genieten of een wandelpad te plannen. 

Met je vakantiehuis in Tordera kunt u naar het waterpark Marineland Cataluña gaan. Hier kun je genieten van glijbanen en zwembaden waar je kunt afkoelen op een warme zomerdag, het biedt ook shows met dolfijnen en exotische vogels, die de kleintjes zullen vermaken.

Vakantiehuis in Tordera huren

Wij hopen dat je de stad durft te ontdekken met je vakantiehuis in Tordera en geniet van de vakantie met alle comfort. In je eigen keuken kun je een aantal van deze smakelijke gerechten bereiden. Ontspan na een heerlijke maaltijd in de tuin of op het terras. Een vakantiehuis in Catalonië is het ideale startpunt van de vakantie. Door de unieke locatie tussen de lokale bevolking heb je pas echt het gevoel dat je op vakantie bent.