search

Vakantiehuis in Hasle

Hasle staat ongeveer tien kilometer ten noorden van de hoofdstad van Bornholm, Rønne, bekend om zijn haringrokerij en het gezellige havengebied. Hier leeft de bevolking al generaties lang van de visserij, wat nog steeds wordt weerspiegeld in het kleine, idyllische stadje. Dat is ook een goede reden om een ​​vakantiehuis in Hasle te boeken; je komt niet veel dichter bij het authentieke Bornholm. De adembenemende kustlijn rond Hasle biedt lange zandstranden en steile kliffen. Het centrum trekt aan met gezellige winkeltjes, bakkerijen en cafés.

Vakantiehuis in Hasle

 

Wat te doen?

Hasle in Denemarken heeft zijn eigen charme en in de haven vind je altijd grote vissersboten, jachten en kleine vissersboten. Het havenzwembad van Hasle is prachtig gelegen en biedt alle gasten de mogelijkheid voor een heerlijk bad op een warme dag. Er is een aanlegsteiger, een zwembad, een sauna en een kinderbad van 17 m². Velen gaan het hele jaar door zwemmen, hoe koud het water of de lucht ook is. Om in de winter op te warmen, wordt baden in de winter vaak gecombineerd met saunasessies. 

Als je naar het strand wilt vanaf je vakantiehuis in Hasle, bezoek dan het strand van Haslezeld (ook wel Lystskoven genoemd) ten zuiden van de stad. Het is een prachtig zandstrand en heeft ideale wateromstandigheden.

In het noorden van het dorp loopt een pad langs de kust naar de historische kasteelruïne Hammershus.Bezoek ook een van de vele bezienswaardigheden, zoals het vlinderpark van Bornholm, Grønbechs gård, of het middeleeuwse centrum van Bornholm. In de rokerij van het gezellige dorp kunnen bezoekers de traditionele bereiding bekijken. De winkels en restaurants in Hasle bieden de ideale omstandigheden voor een ontspannen vakantie. Het nabijgelegen bosgebied Hasle Lystskov wordt doorkruist door vele fietspaden en wandelpaden en nodigt uit tot verkenningstochten.

 

Vakantiehuis in Hasle huren

Bornholm is een geweldige vakantiebestemming in elk seizoen. Een vakantiehuis op Bornholm is het begin van een geweldige vakantie. De vakantiehuisjes in Hasle zorgen daarbij voor een individuele, zelfstandige vakantie. Met een eigen keuken bereid je zelf traditionele gerechten en in de tuin heb je alle rust om te ontspannen of met de kinderen te spelen.