search

Vakantiehuis in Ronne

Ronne is de hoofdstad van Bornholm en is de grootste stad op dit eiland in de Oostzee. De stad, waar een derde van de bevolking woont, is het verkeersknooppunt van het eiland. De stad heeft echter nog veel meer te bieden. Ronne is niet alleen Bornholms grootste stad maar ook een van de oudste. Zij heeft de status van provinciestad sinds de 14e eeuw. Dat komt tot uitdrukking in de stad waar vele charmante plekjes te vinden zijn met smalle steegjes en historische gebouwen.

 

Wat te doen?

Zoals overal op het eiland is de afstand naar de kindervriendelijke stranden niet groot. De drukke provinciestad heeft echter ook andere attracties- o.a. Bornholms Museum en een keramiekmuseum. Ten noorden van de stad ligt de schilderachtige jachthaven, waar in de zomer ook de terugkerende marktdagen worden gehouden. Hier kunt u o.a. verschillende delicatessen en kunstnijverheid kopen.

 

Vakantiehuis in Ronne huren?

Wat je wensen ook zijn; kabel-tv, zwembad en bubbelbad? Geen probleem. Wij verhuren echter ook eenvoudige vakantiewoningen. NOVASOL heeft vakantiehuizen in de aanbieding in alle soorten en maten. Wij verzorgen de ideale uitvalsbasis voor een vakantie in Ronne op het eiland Bornholm, de plek in Denemarken waar de zon het vaakst schijnt.