search

Een vakantiehuis in Snogebaek huren

Snogebæk is een pittoresk vissersdorpje in Denemarken. Huur een van accommodaties van NOVASOL Vakantiehuizen tegen een betaalbare prijs en geniet van uw vakantie in het idyllische Snogebaek. Tussen Balka en Dueodde, twee van de meest bekende stranden op Bornholm, ligt het iddylische vissersdorpje Snogebaek. De ideale plek voor een vakantie met het hele gezin. Vakantiewoningen in alle soorten en maten zijn verkrijgbaar. Wees echter gewaarschuwd: Deze populaire vakantiebestemming in Denemarken is snel volgeboekt!

Als u liefhebber bent van vissen dan is Snogebaek de ideale plek om vakantie te vieren in één van de vakantiehuizen of appartementen van NOVASOL. U kunt er samen met uw visvrienden een echte visvakantie van maken. NOVASOL heeft vakantiehuizen in Snogebaek die speciaal voor vissers zijn ingericht. Zo’n vakantiehuis heeft vaak een extra grote vriezer en beschikt soms ook over een aparte visschoonmaakplaats.

 

Vakantie in Snogebaek

Maar u kunt hier ook heel goed vakantie vieren met het hele gezin. Terwijl u gaat vissen, kunnen de andere gezinsleden zich vermaken op het strand aan de zee, of een van de leuke plaatsjes of stadjes op het eiland Bornholm bezoeken. Zo kunt u bijvoorbeeld naar Balka en Dueddo gaan, maar ook de stadjes Nexø en Rønne zijn zeker de moeite waard om te bezoeken. Natuurlijk is er ook niks mis mee om een dag in het vakantiehuis achter te blijven en er een boek te lezen of samen een spel te spelen. Dat is op en top vakantie vieren. Lekker doen waar je zin in hebt, zonder daarbij op de tijd te hoeven letten. ‘s avonds genieten van de eigen gevangen vis of van de keuken in een van de vele restaurants die u op Bornholm zult tegenkomen.

U zult snel ontdekken dat Snogebaek op het eiland Bornholm een aantrekkelijke vakantiebestemming is met een bijzondere, authentieke atmosfeer. Om zandverstuiving te voorkomen is de haven 100 meter zeeinwaarts gebouwd en verbonden met het vaste land via een lange brug. Er liggen vele rokerijen in de omgeving, waar u van de gerookte specialiteiten kunt genieten.

Het idyllische vissersplaatsje staat bovendien bekend om zijn gourmet producten zoals biologisch ijs en handgemaakte chocolade. Het is de thuisstad voor kunstenaars, die verschillende soorten kunstnijverheid maken in hun werkplaatsen, die open zijn voor bezoek. Hier wordt ook, gedurende de zomer, de grootste vlooienmarkt van het eiland gehouden. Andere populaire activiteiten zijn het jaarlijkse feest in de haven en de openluchtconcerten.