search

Vakantiehuis in Vang

Vang ligt aan Bornholms noordwestkust, direct aan de Oostzee. Dit idyllische vissersdorpje is de plek bij uitstek voor een vakantie met het hele gezin in een rustige en natuurrijke omgeving met goede recreatiemogelijkheden. In een vakantiehuis in Vang beleef je de omgeving pas echt optimaal. Het mooie Vang staat bekend om zijn gezellige havengebied en de mooie, gerestaureerde, watermolen uit het begin van de vorige eeuw. In de omgeving zijn verscheidene kleine steengroeven te vinden.

 

Wat te doen in de omgeving?

Het gezellige vissersdorpje met de schilderachtige vissershuisjes is een uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan een paar van de grootste attracties op het rotseiland. De dichtstbijgelegen grote steden bij je vakantiewoning in Bornholm in dit gebied zijn Allinge en Hasle. Fietsen en wandelen in de omgeving behoort ook tot de mogelijkheden. Wanneer je via de kust het fietspad richting het zuiden volgt, kom je uit bij de romantische vissersdorpjes Helligpeder en Teglkås.

 

Vakantiehuis in Vang huren

Of je nu wilt barbecueën op het terras van een van onze luxe uitgevoerde vakantiehuizen, of een eenvoudige blokhut wilt; kies tussen verschillende aantrekkelijke vakantiewoningen in Vang op het eiland Bornholm, een van de mooiste vakantiebestemmingen van Denemarken.