search

Huur een vakantiehuis in Vang op Bornholm

Geniet met het hele gezin van een vakantie in het rustige Vang, met een aantal van de beste attracties in Denemarken. Huur vakantiehuizen tegen betaalbare prijzen in Vang via NOVASOL. Vang ligt aan Bornholms noordwestkust, direct aan de Oostzee. Dit idyllische vissersdorpje is de plek bij uitstek voor een vakantie met het hele gezin in een rustige en natuurrijke omgeving met goede recreatiemogelijkheden.

 

Of u nu wilt barbecueën op het terras van een van onze luxe uitgevoerde vakantiehuizen, of een eenvoudige blokhut wilt, bij NOVASOL kunnen we u eraan helpen. Bij ons kunt kiezen tussen verschillende aantrekkelijke vakantiewoningen in Vang op het eiland Bornholm, een van de mooiste vakantiebestemmingen van Denemarken.

Het mooie Vang staat bekend om zijn gezellige havengebied en de mooie, gerestaureerde, watermolen uit het begin van de vorige eeuw. In de omgeving zijn verscheidene kleine steengroeven te vinden.

Het gezellige vissersdorpje met de schilderachtige vissershuisjes is een uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan een paar van de grootste attracties op het rotseiland. De dichtstbijgelegen grote steden zijn Allinge en Hasle. Fietsen en wandelen in de omgeving behoort ook tot de mogelijkheden. Wanneer u via de kust het fietspad richting het zuiden volgt, komt u uit bij de romantische vissersdorpjes Helligpeder en Teglkås.