search

Vakantiehuis in Bordeaux

De stad Bordeaux is bekend om zijn wijn. Het is de hoofdstad van Aquitaine en is gelegen in het midden van het Departement Gironde. Hier wacht je één van Europa's langste winkelstraat 'Rue Sainte Catherine'. Zeer interessant is het oude stadsdeel Saint Michel met zijn buitengewone architectuur en talrijke musea. Een absolute highlight is de Dune du Pilat, zeven kilometer zuiden van Arcachon. Met meer dan 100 meter hoogte en drie kilometer lengte is zij de grootste zandduin van Europa. Tijdens jouw bezoek kan je genieten van een adembenemend uitzicht over de zee en de omliggende bossen. Breng een bezoek aan de vele wijnkelders in de omgeving en maak eens tijd vrij voor een wijnproeverij. Het vakantiehuis bied je hierbij een ideaal uitgangspunt tijdens jouw vakantie.

 

Waarom een vakantie in Bordeaux?

De miljoenenstad heeft een groot aanbod aan musea, goede restaurants en café's en is omgeven door prachtige, groene wijngaarden. Dit zijn de beste ingrediënten voor de perfecte vakantie met een verblijf in een vakantiehuis in Bordeaux. Bordeaux is wereldberoemd vanwege haar wijnen, en wie een van de wijnkastelen in de streek bezoekt, heeft de mogelijkheid om wijn van wereldformaat te proeven.

 

Jouw vakantiehuis in Bordeaux

Bordeaux in Frankrijk is een stad vol bezienswaardigheden, omgeven door de mooiste natuur.

Stel je je voor dat je lekker op een terrasje in Bordeaux zit met een verse baguette, lekkere kaasjes en een goed glas wijn. Terwijl de kinderen zich vermaken in het zwembad droom je weg bij een uitzicht over groene wijngaarden. Zie je het voor je? Wil je een ontspannen vakantie maar ook af en toe eropuit om iets te gaan bezichtigen, dan is dit echt iets voor jou.

Begin jouw vakantie in Aquitaine en huur een vakantiehuis in Bordeaux. Ons aanbod is zo groot, dat er zeker iets tussen zal zitten dat aan jouw wensen en verwachtingen voldoet. Huur je een vakantiewoning, dan heb je daarmee een vaste basis van waaruit je deze interessante stad en omgeving kan ontdekken.