search

Vakantiehuis in La Teste-de-Buch

La Teste-de-Buch behoort tot het departement Gironde, dat bekend staat om zijn prachtige stranden. De Atlantische kust ligt op slechts een steenworp afstand. Overnacht in Aquitaine met een vakantiehuis La Teste-de-Buch en ontdek dit gevarieerde gebied aan zee. 

Vakantiehuis in La Teste-de-Buch

Vakantie aan zee in La Teste-de-Buch

Er zijn ook een paar stranden in La Teste-de-Buch, waaronder de Plage Robinson en de Plage de la Lagune, die ook watersportactiviteiten aanbieden. De keuze aan stranden in de omgeving is ongelooflijk groot, inclusief de stranden rond Arcachon: Plague des Abatilles Arbousiers, Plage Pereire en Plage Centrale, om er maar een paar te noemen. Een absolute must is ook de hoogste duin van Europa, de Dune du Pilat. Het behoort tot het nationaal cultureel erfgoed van Frankrijk en is zeker een omweg waard vanwege de natuurlijke diversiteit.

 

Nationaal park bij je vakantiehuis in La Teste-de-Buch

Breng een bezoek aan de Nationaal park Salty Pres D'Ares-Lege. Deze ligt in het bekken van Arcachon. Verken de bossen, duinen en vijvers. Maak een wandeling op de wandelpaden, koel af met een duik in het water en geniet van een geïmproviseerde picknick. Voor vogelaars raden we je aan om een verrekijker mee te nemen.