search

Een vakantiehuis in Landes huren

Landes, in het zuidwestelijke deel van Frankrijk, is een echt strandparadijs. De vakantiehuizen van NOVASOL scheppen voor je de perfecte basis voor een vakantie in Landes. Met maar liefst 106 kilometer wit zandstrand langs de Atlantische Oceaan is Landes een waar vakantieparadijs. Wie het strand even beu is, kan op ontdekking gaan in de kleine, schilderachtige stadjes, met hun typisch Franse sfeer. De regio herbergt bovendien diverse natuurreservaten en grote meren die zeker een bezoek waard zijn. Geniet je meer van actieve vakanties, dan zijn hier volop mogelijkheden om te watersporten of te fietsen.

Jouw vakantie in Frankrijk begint bij NOVASOL. Bij ons kan je in elk seizoen mooie vakantiehuizen in Landes huren. In ons veelzijdige en grote aanbod vind je onder andere vakantiehuizen in Frankrijk met eigen zwembad en huizen met uitzicht, waar je gegarandeerd van een prachtig uitzicht kunt genieten.

Net als op zoveel andere plaatsen in dit land, staat de culinaire keuken hoog in het vaandel in Landes. Hier staan diverse regionale specialiteiten op het menu, net als de bekende ganzenleverpaté Foie gras.

Vakantie in Landes

Als je hier op vakantie bent in een vakantiehuis van NOVASOL dan ga je jezelf zeker niet vervelen. Bij mooi weer zal je ongetwijfeld een groot deel van jouw vakantie aan het strand doorbrengen, maar er is ook genoeg te doen als je er liever op uittrekt. Volg je de kustlijn, dan kun je het bezoek aan de dorpjes en de stadjes ook prima combineren met nog een paar uurtjes strand en heerlijk uit te rusten als je bent uitgeput van de zon en de kilometers die je in de benen hebt. Of van de Franse wijn, want ook deze vloeit hier rijkelijk. Culinair zit je in deze regio prima. Heb je geen zin om zelf te koken in jouw vakantiehuis, vraag dan aan iemand van de lokale bevolking waar je goed kan eten en je wordt ongetwijfeld niet teleurgesteld. Natuurlijk kan je ook in de centra van toeristische plaatsen prima eten, maar vaak zullen juist de afgelegen restaurants je verrassen. Maar natuurlijk is het ook heerlijk om zelf wat lokale specialiteiten in te slaan en deze te bereiden op de barbecue bij jouw vakantiehuis. Ook dat is het ultieme gevoel van vakantie!

Vind jouw favoriete vakantiehuis in Landes

Het is niet moeilijk om bij NOVASOL snel een vakantiehuis te vinden in Europa. We hebben een breed en gevarieerd aanbod aan huizen en appartementen, dus een passende accommodatie heb je zo gevonden. Je kan online zoeken en reserveren, 24 uur per dag.