search

Een vakantiehuis in Lot-et-Garonne huren

Ga op vakantie naar Frankrijk en bezoek de regio Lot-et-Garonne. De heerlijke vakantiehuizen van NOVASOL geven je een prima basis voor jouw vakantie in Lot-et-Garonne. Lot-et-Garonne is de ideale reisbestemming voor 'groene toeristen'. Het schilderachtige landschap met de vele rivieren geven je volop de gelegenheid om lekker buiten te zijn. De grootste stad in de omgeving is Agen, waar je de grote kathedraal St. Caprais uit de 13e eeuw kunt bezoeken.

Laat je vakantie in Frankrijk beginnen bij NOVASOL. Huur een van onze comfortabele vakantiehuizen in Lot-et-Garonne, waarmee je een prima basis schept voor een geslaagde vakantie. Ons aanbod aan vakantiewoningen is breed, dus lastig zal het niet zijn om een huis te vinden dat past bij wat je zoekt ten aanzien van grootte, comfort en ligging.

Bezoek je Lot-et-Garonne, dan loop je grote kans kennis te maken met de vele gezellige, kleine stadjes, waar je nog indrukwekkende oude gebouwen kan vinden. Steden als Villeneuve-sur-Lot en Nérac hebben interessante burchten en kerken in gotische stijl.

Vakantie in Lot-et-Garonne

NOVASOL heeft in deze regio veel vakantiehuizen met een privézwembad. Dat is hier geen overbodige luxe, want het kan hier in de zomer erg warm zijn. Geniet hier van het heerlijke Franse leven. Koop wat krachtige kazen, sla een aantal flessen mooie wijn in en trek er op uit voor een picnic of bereid een heerlijke lunch of diner voor op het terras van jouw vakantiehuis. Terwijl de kinderen zwemmen en of zich vermaken met diverse (bal)spelen, heb je de tijd om uitgebreid te tafelen. Lekker over het leven filosoferen, of plannen maken voor de rest van de vakantie. Gaan we nog een dag naar zee, pakken we de auto en maken we een mooie rondrit door de omgeving, of vertrekken we morgen vroeg van uit ons vakantiehuis om de stad Bordeaux met de gelijknamige wereldberoemde wijnen te bezichtigen. Wat je ook kiest, je zal er het Franse leven proeven en dit zal zeker naar meer smaken. Bij NOVASOL zit je wat dat betreft goed, want het aanbod van vakantiehuizen is door heel Frankrijk verspreid. Ook echte Francofielen kunnen bij ons jaren vooruit om vakantie te vieren!

Vind jouw favoriete vakantiehuis in Lot-et-Garonne

NOVASOL maakt het je makkelijk om zomerhuizen in Europa te vinden. Voer jouw zoekcriteria in en krijg een overzicht van beschikbare woningen in het gebied van jouw keuze. Je kan het hele jaar door huren, of je nu een weekendje weg wilt of echt op vakantie. Je kan 24 uur per dag online reserveren.