search

Vakantiehuizen in Languedoc-Roussillon

Dit prachtige gebied waar de zee en de zuidelijke wind biedt buitengewoon goede weersomstandigheden, maakt Languedoc-Roussillon een van de meest populaire gebieden voor een vakantie in Frankrijk. Verken deze regio vanuit een vakantiehuis in Languedoc-Roussillon.

 

Languedoc-Roussillon

Met ongeveer 300 dagen zon per jaar biedt is het perfect voor de prachtige stranden, prachtige villa's, prachtige golfbanen en het milde klimaat. Geschiedenis, aardrijkskunde, sport en gastronomie trekt bezoekers naar de Languedoc-Roussillon. Dit maakt het de favoriete vakantiebestemming van veel mensen. Een vakantiehuis in Languedoc-Roussillon is een goede keuze. Met NOVASOL kun je kiezen tussen vakantie-appartementen en vakantiehuizen in de Languedoc-Roussillon.

 

Historische en geografische bezienswaardigheden

De regio is al eeuwenlang van groot belang voor Frankrijk, voornamelijk vanwege de toegang tot de Middellandse Zee. Ontdek het kasteel van Carcassonne in Nîmes en geniet van een bezoek aan de prachtige stad Montpellier met de vele gebouwen uit de Renaissance. De regio heeft een grote nationale, historische betekenis en beide Les Chemins de Saint Jacques de Compostela en het Canal du Midi staan op de UNESCO werelderfgoed. De landschappen van zee, vlaktes, plateaus en bergen bieden een unieke gelegenheid om de kust vakantie te combineren met natuur, veel cultuur en geschiedenis. De regio Cevennes (Massif Central) en de oostelijke Pyreneeën nodigt uit tot wandel- en fietstochten. Wil je ontspannen in de zon? In een mediterrane residentie krijg je de beste gelegenheid om prachtige zonsondergangen vanaf je balkon of terras te zien.


Gastronomie en sport in de Languedoc-Roussillon

Vanuit je vakantiehuis in Languedoc-Roussillon, kun je een van de beste gastronomische regio's in Frankrijk te verkennen. Fruit, groenten en wijn vormen de basis van regionale specialiteiten. Probeer de heerlijke soepen Bourride Sétoise, knoflooksoep uit Biterroise en geniet van zeevruchten, dat is een belangrijk ingrediënt in recepten van de regio. Bezoek een van de meest prestigieuze restaurants in de badplaatsen van Grau du Roi, Aigues Mortes of Narbonne. Na een paar goede maaltijden kun je enkele van de vele watersportactiviteiten eens uitproberen. In het achterland kun je mountainbiken, paardrijden en golfen. De vakantiehuizen in Languedoc-Roussillon liggen vaak dicht bij de kust en in de buurt van golfbanen. Ik heb ook volop mogelijkheden om te gaan wandelen of deelnemen aan het beklimmen van de voet van de Pyreneeën en het Centraal Massief.

 

Jouw vakantiehuis in Languedoc-Roussillon

Je kunt een villa, een huis of appartement in Languedoc-Roussillon kiezen. We hebben vakantiewoningen die voor iedereen geschikt zijn - ongeacht je wensen, budget, locatie en aantal personen.  Je komt dicht bij de lokale bevolking en de authentieke sfeer verblijven. Veel appartementen in Frankrijk hebben een balkon of terras en sommige hebben ook toegang tot gemeenschappelijk zwembad. NOVASOL appartementen hebben vakantiehuizen in Frankrijk voor vele jaren, en met zijn eigen medewerkers in het hele land, we hebben een goede kennis van huizen en velden.