search

Vakantiehuis in Agde

Ontdek met een vakantiehuis in Agde één van de charmantste gemeenten in Zuid-Frankrijk. Agde is een plaats met veel geschiedenis en waar de natuur erg aanwezig is. Bewonder de prachtige landschappen, ontspan op de stranden of verschillende activiteiten in de haven. 

Vakantiehuis in Agde - Languedoc-Roussillon

 

Natuurgebieden in de omgeving

Een van de hoogtepunten van Agde is de grote verscheidenheid aan natuurlijke gebieden. Je kunt veel dingen doen rond je vakantiehuis in Agde, van gewoon ontspannen en genieten van het uitzicht, tot kanoën of andere buitensporten doen.

Rivier de Hérault en La Tamarissière

Bezoek de Rivier de Hérault en La Tamarissière. Dit laatste is een gebied dat zijn naam dankt aan de aanplanting van tamarisken en pijnbomen. Je kunt een picknickdag organiseren, een wandeling maken door de verschillende sites of een activiteit in het midden van de natuur. 

 

Waterpret en stranden vlakbij jouw vakantiehuis in Agde

Een van de bekendste stranden bij jouw vakantiewoning in Languedoc is het strand van Concha. Het is niet erg groot, maar het bevindt zich op een unieke plek, aan de voet van de vulkanische kliffen die in de omgeving ligt van je vakantiehuis in Agde. Het is heel bijzonder, omdat het niet gebruikelijk is om een ​​bad in een baai te nemen met deze kenmerken.

Als je avontuurlijk aangelegd bent, zul je geïnteresseerd zijn in de haven. Het is vrij groot en heeft tal van pleziervaartuigen. Daar kun je enkele van de bekendste watersporten beoefenen. Maak je geen zorgen als je er niet goed in bent of je het nog nooit gedaan hebt, want er zijn verschillende cursussen beschikbaar die aangepast zijn aan verschillende niveaus.