search

Een vakantiehuis in Aude huren

Bezoek de regio Aude in Frankrijk en laat je betoveren door het prachtige landschap. Bij NOVASOL kan je het hele jaar door, in alle jaargetijden, vakantiehuizen huren in Aude. Wie de regio Aude bezoekt, wordt overweldigd door het prachtige landschap, dat varieert van bergachtig gebied tot bossen, groene weilanden en wel vijftig kilometer kust langs de Middellandse Zee. De streek in de Languedoc herbergt diverse leuke steden, waar van alles te zien is voor het hele gezin.

Jouw vakantie in Frankrijk begint bij NOVASOL, waar je het hele jaar door vakantiehuizen kan huren in Aude. In ons aanbod aan vakantiewoningen vind je onder meer vakantiehuizen in Aude met eigen zwembad, wat altijd een succes is bij kinderen en andere 'waterratten'.

In Aude kan je onder andere de stad Carcassonne bezichtigen - een echt middeleeuws stadje, dat maar liefst 52 torens heeft. In het oostelijke deel van de regio vind je Narbonne, waar je de imposante Saint-Just kathedraal kan bezichtigen, het paleis van de aartsbisschop en het grote stadhuisplein, waar altijd wat te doen is.

Vakantie in Aude

Het departement Aude is gelegen in het zuidoosten van la France. Het gebied in Frankrijk is vernoemd naar de gelijknamige rivier in deze streek. Je treft er diverse vakantiehuizen van NOVASOL, welke jouw vakantie in de Languedoc compleet zal maken.

Wanneer je een vakantiehuis huurt tijdens jouw vakantie in deze streek geniet je van de vrijheid die je hebt om de omgeving van Aude te ontdekken. Met de auto reis je gemakkelijk naar het strand aan de Middellandse Zee of bezoek je de omliggende bezienswaardigheden, waaronder een aantal prachtige steden. Je stapt vanuit jouw vakantiehuis in de auto en ga op weg in deze prachtige streek.

Carcassonne is de hoofdstad van het departement. Deze historische stad is een bezoek meer dan waard tijdens jouw vakantie in Aude. Een andere stad in dit vakantieoord welke jouw vakantie zal verrijken na bezichtiging is Narbonne. Deze stad is de oudste stad in het zuidwesten van Frankrijk. De plaats is ontstaan in het Romeinse rijk en was destijds de hoofdstad van het gehele Zuidelijke Rijk. In de Middeleeuwen was de haven van de stad zeer belangrijk, echter de haven in verzand in de 14de eeuw.

Bij het stadhuisplein in Narbonne is een gedeelte van Via Domitia blootgelegd. Deze weg is van oorsprong aangelegd in ongeveer 100 v.Chr. om Italie met Spanje te verbinden.

Vakantie in de Languedoc is veelzijdig, geniet volop vanuit je gehuurde vakantiehuis van NOVASOL.

Vind jouw favoriete vakantiehuis in Aude

Bij NOVASOL kan je online jouw vakantiehuis zoeken en reserveren. Je kan ook contact opnemen met een van onze vakkundige reisconsulenten, die altijd met advies en goede tips voor je klaar staan. Ben je op zoek naar meer informatie over vlieg- of bootverbindingen naar jouw reisbestemming, dan helpen wij je graag.