search

Vakantiehuis in Bessèges

Bessèges ligt in het berggebied Cevennes, in het zuiden van Frankrijk. Het gebied wordt steeds bekender met toeristen die een ongerept gebied van Frankrijk en het ruige landschap willen verkennen. Dit gebied is een bezoek waard voor diegenen die dol zijn op buitenactiviteiten zoals wandelen in de heuvels, kanoën, mountainbiken en paardrijden. Toeristen kunnen ook meedoen aan andere activiteiten, zoals zwemmen in de rivieren, kamperen, de indrukwekkende grotten van La Grotte de La Cocaliere bezoeken en wijnproeven bij lokale wijngaarden. Met een vakantiehuis in Bessèges geniet je pas echt van de omgeving.

 

Bezienswaardigheden

Vanuit je vakantiewoning in Bessèges in de Cèze-vallei kun je beginnen vertrouwd te raken met het landschap door aan boord van een kano of kajak te stappen. Laat je meeslepen door de schoonheid van Moeder Natuur tijdens het beoefenen van deze leuke sport. Tijdens een wandeling of fietstocht kriskras door de valleien van de Cevennen, de berg Lozère of het massief van de Aigoual. Meer dan 300 wandelpaden laten je de rijkdom en diversiteit van deze regio ontdekken.

Voor culturele bezoeken, ga naar Alès (30 km) van je vakantiehuis in Bessèges . Beschouwd als de hoofdstad van de Cevennes, kun je fort Vauban en de kathedraal Saint Jean Baptiste zien.

 

Vakantiehuis in Bessèges huren

Boek een vakantiehuis in Languedoc-Roussillon in het nationale park van de Cevennen voor uw volgende verblijf. Een vakantiewoning in Bessèges is ideaal voor je excursies in de buitenlucht om de regio te ontdekken. Afhankelijk van het type vakantie, kun je een gezellig vakantiehuisje huren met je partner, of een moderne villa met zwembad met de hele familie.