search

Vakantiehuis in Murviel-lès-Béziers

Voor het verkennen van het Franse platteland, spannende culturele bezoeken en leuke activiteiten is een vakantiehuis in Murviel-lès-Béziers een ideale keuze.

Vakantiehuis in Murviel-lès-Béziers - Languedoc-Roussillon

 

Wat te doen vanaf je vakantiehuis in Murviel-lès-Béziers?

Onze vakantiehuisjes Murviel-lès-Béziers zijn ideaal voor diegenen die graag in de natuur zijn, culturele en historische bezienswaardigheden bezoeken of graag sporten. 

Wandelen

Het gebied rond Murviel-lès-Béziers heeft ook veel te bieden voor enthousiaste wandelaars die graag vakantie vieren in een vakantievilla in Languedoc. Naast talrijke wandelpaden is er ook een goed ontwikkeld netwerk van fietspaden om de omgeving te verkennen, waaronder de kastelen van Coujan, Ribaute en Saint-Martin-des-Champs. Het kasteel van Saint-Martin-des-Champs biedt ook wijnproeverijen.

Maak een kanotocht op de rivier de Orb

Start in Cesseon-sur-Orb, op 9 kilometer afstand van jouw vakantiewoning. Onderweg passeer je een kleine boerderij die jouw kinderen zeker zal plezieren. Ontdek vervolgens vanaf de kano de betoverende Orb-vallei en de wijngaarden langs de oevers.

 

Charmante steden in de omgeving

Op slechts 30 minuten rijden van uw vakantiehuis in Murviel-lès-Béziers in Frankrijk , heb je de mogelijkheid om te genieten van de badplaats Valras-Plage. Lig op het warme zand of oefen je favoriete wateractiviteiten: duiken, surfen, wakeboarden of zelfs waterskiën!