search

Vakantiehuis in Narbonne

Narbonne is een echte Zuid-Franse badplaats  In Narbonne vindt u een zee van goede stranden en veel activiteiten aan het water, dus het hele gezin kan echt een goede strandvakantie hebben en zich vermaken in de golven. Je kunt Narbonne ontdekken in het beschermde natuurpark Narbonnaise helemaal tot aan de Middellandse Zee, omringd door fijn zand, brede stranden, de golven van de oceaan en veel palmbomen. 

Geniet van het strand met een vakantiehuis in Narbonne

 

Wat te doen in het zonnige Narbonne?

Narbonne is veel meer dan brede brede zandstranden. Het vakantiedorp Narbonne heeft een aantal historische monumenten die je kunt ervaren tijdens de vakantie in Languedoc-Roussillon vanaf je vakantiehuis in Narbonne.

Breng een bezoek aan de abdij Abbaye Sainte-Marie de Frontfroide. Met zijn unieke locatie getuigt deze met zijn prachtige tuinen en wijngaarden van de lange geschiedenis van Frankrijk. 

In de stad Narbonne moet je de kathedraal Saint-Just-en-Saint-Pasteur bezoeken, een van de beroemdste gebouwen in het zuiden van Frankrijk.  Je kunt het hele jaar door een vakantiehuis huren in Narbonne omdat het weer vaak geweldig is