search

Vakantiehuis in Uzès

Uzès ligt in het departement Gard in de regio Languedoc-Roussilion. Het klein stadje ligt direct aan de kleine rivier de Eure. Met een vakantiehuis in Uzes geniet je van een vakantie vol historie, cultuur en excursies.  Wandel langs de wijngaarden, klim naar de top van de heuvels, of neem een ​​duik in de Gardon-kloof in Collias in een idyllische omgeving. Daarnaast vind je een uitnodigend strand waar je kunt zonnebaden aan de oevers.  Met een vakantiewoning in Uzes beleef je een geweldige vakantie met het hele gezin.

Vakantiehuis in Uzès

 

Bezienswaardigheden

Breng je vakantie door in Languedoc-Roussillon in een charmante vakantiehuis in Uzès en geniet van adembenemende natuurlijke landschappen, een rijk cultureel en historisch erfgoed, talloze lonende excursies en gevarieerde activiteiten. Start je bezoek bij  de monumentale kathedraal Saint-Théodorit uit de 17e eeuw. Een ander hoogtepunt is het kasteel van Uzès. Je kunt deze bezoeken. Beklim een ​​van de torens en geniet van het adembenemende uitzicht. Maak daarna een wandeling in de middeleeuwse tuin onder de torens. 

Maar Uzes zelf biedt een prachtig marktplein, een prachtig hertogelijk paleis en een opvallend Haribo museum. Daarnaast andere heilige gebouwen en prachtige oude herenhuizen. Vermeldenswaard is een adembenemende moskee, die dankzij de goede vervoersverbindingen vanuit onze appartementen in Uzès kan worden bereikt.

 

Vakantiehuis is Uzes huren

Vakantiehuizen in Uzes zijn zo mooi dat je hier een heerlijke vakantie kunt doorbrengen, en niet alleen in de zomer. Ook in de andere seizoenen is het uitstekend. Het klimaat in Zuid-Frankrijk is namelijk mediterraan. In een vakantiehuis in Uzes kun je een gezellige vakantie doorbrengen in een relatief rustige sfeer. De culturele voorzieningen zijn perfect voor een reis. Vooral de Franse gastronomie is heerlijk om uit te proberen in je eigen keuken in een van de vakantiehuizen in Languedoc.