search

Vakantiehuis in Holten

In de prachtige omgeving van Holten is voor jong en oud ontzettend veel te beleven tijdens je vakantie. Met als uitgangspunt een eigen vakantiehuis, zult je de vrijheid op vakantie in Overijssel meer dan ooit beleven. Heerlijk wandelen of fietsen door het Twentse landschap en het nationaal park “de Holterberg” behoort tot die mogelijkheden tijdens je vakantie in Holten. Daarnaast is het zeker de moeite waard te gaan kijken bij het Natuurdiorama op de Holterberg.

 

Wat maakt Holten zo bijzonder?

Wanneer je op vakantie gaat in Holten kun je bij het VVV-kantoor informatie aanvragen over plaatselijke activiteiten en evenementen. Bij NOVASOL vind je het juiste vakantiehuis om te genieten met je gezin, familie of vrienden. In de directe omgeving van Holten maakt je je vakantie in Overijssel compleet door een pretpark of zwembad te bezoeken. In de buurt van je vakantiehuisje in Holten ligt bijvoorbeeld Avonturenpark Hellendoorn, het Dolfinarium in Harderwijk, het Noorderdierenpark in Emmen of de Apenheul in Apeldoorn. Geniet van de natuur rond het dorp Holten in Overijssel. Met de exclusieve vakantiehuizen van NOVASOL heb je de mogelijkheid om Holten te zien.

Holten ligt in Overijssel, dat bekend is door zijn afwisselende natuur. Geniet van de heidevelden en de diepe naaldbossen, die rond dit mooie plaatsje liggen. Je volgende vakantie moet naar Holten voor een vakantie in Nederland gaan. Je zult deel van het idyllische en charmante dorp worden, als je de vakantiehuizen van NOVASOL huurt. Wij hebben vakantiewoningen in alle graden van luxe - en wij hebben heel zeker ook het huis voor jou.

 

Activiteiten in Holten dichtbij je vakantiehuis

De streek rondom Holten heeft interessante activiteiten voor groot en klein. Hier vind je imponerende dierenparken, en je kunt er een paar rondjes maken in de attracties van de plaatselijk kermis. Zelfs al is het de natuur die de grote trekpleister is, zijn er hier veel andere onderwerpen.

Uitstapjes met familie of vrienden maken gaat heel gemakkelijk vanuit een vakantiehuis in Holten. Je hebt geen verplichtingen van tijd, je hoeft alleen maar te genieten van je vakantie; deze vrijheid biedt het huren van een vakantiewoning in Overijssel.

 

Vind je favoriete vakantiehuis in Holten

Het is met plezier dat NOVASOL Vakantiehuizen hier een aantal vakantiehuizen je kan aanbieden. Wij hebben gecontroleerd dat de woningen voldoen aan onze kwaliteitseisen. Zo kun je er zeker van zijn dat je vakantie precies zo succesvol wordt als je verwacht. Neem vandaag nog contact met ons op en je krijgt een vrijblijvende aanbieding.