Vakantiehuis in Cabourg

Cabourg, gelegen in het departement Calvados, is om vele redenen een geliefd vakantieresort. Vooral de Parijzenaars, die een zeer snelle verbinding hebben met de trein vanuit de hoofdstad, genieten van deze fantastische bestemming. Met zijn prachtige omgeving is het de ideale plek om een ​​paar dagen vakantie door te brengen in een vakantiehuis in Cabourg. Het stadje heeft maar 3500 inwoners en neemt je mee naar de grandeur van vroeger.

Ferienhaus Cabourg - Normandie

De badplaats Cabourg

Cabourg is een badplaats aan de kust van het Engelse Kanaal, met de verfijnde charme van de Belle Époque. In de zomer is het vier kilometer lange zandstrand het centrum van recreatieve activiteiten. Cabourg ligt aan de bloemenkust van Normandië, bekend om zijn lange zandstranden en biedt uitstekende omstandigheden voor een afwisselende zomervakantie. Op het zacht glooiende strand bouwen kinderen zandkastelen en spatten in het water in de gebieden aan de kust. Het vier kilometer lange strand wordt tijdens het seizoen bewaakt en er kunnen parasols, strandstoelen en strandhuisjes worden gehuurd. Tal van watersporten op het strand van Cabourg zorgen voor verandering tijdens de vakantie in Normandië. In gunstige windomstandigheden zijn de voorwaarden om te surfen uitstekend.

Steden in de omgeving

Door te verblijven in vakantiehuisje in Normandië, kun je vele kleine steden rond Cabourg ontdekken aan de bloemenkust, die elk even aantrekkelijk en pittoresk zijn. 

Honfleur ligt ten noorden van Cabourg en is de thuisbasis van vele Normandische kerken en zoutmagazijnen, die mogelijk te bezoeken zijn. De stad Trouville is ook zeker een bezoek waard, vooral vanwege het enorme strand vol met houten huizen, restaurants en een casino. Je kunt ook Caen bezoeken vanaf je vakantiehuis in Cabourg. De stad is beroemd om zijn vakwerkhuizen en zijn honderden kerken. Je kunt ook de landingsstranden bezoeken en meer informatie krijgen over de komst van Amerikaanse troepen op Franse bodem in 1944.

Vakantiehuis in Cabourg

Je kunt kiezen uit vakantieappartementen, vakantiehuizen aan de kust met privéterrassen of romantische huisjes net buiten de badplaats.