Vakantiehuis in Orne

Orne is een departement in Normandië met een rijk cultureel erfgoed en opwindende excursie- en activiteitenmogelijkheden omringd door schilderachtige en unieke landschappen. Wil je dit prachtige deel van Normandië, het rijke culturele erfgoed en de gastronomie ontdekken? Plan dan je eigen vakantie in met een vakantiehuis in Orne.

Lej feriehus i Normandiet

Populaire vakantiehuizen - Orne

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Orne

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Orne

Loading...

Wat te doen in de omgeving?

De belangrijkste troef van de prachtige Franse departement Orne is zeer schilderachtig landschap met ongekende spectaculaire monumenten, kastelen en prachtige oude steden. 

Château de Carrouges, een van de mooiste kastelen Orne, dateert uit de veertiende eeuw en is te vinden in hetzelfde dorp. Even opmerkelijk monumenten zijn ook complexen van de abdij van La Trappe en Benedictijnse Saint-Evroult en de ruïnes van de eens zo machtige kasteel Château de Domfront.  Romaans-gotische kathedraal van Notre-Dame in de oude Sées, daterend uit de Middeleeuwen, is één van de mooiste heilige gebouwen. Het stadje heeft de pompeuze abdij van St. Martin en een prachtige historische kern, gevormd door de combinatie van kromme straten en stenen huizen.

Natuurrijke vakantiebestemming

In de vakantieregio Orne breng je een natuurlijke vakantie door in een vakantiehuisje te midden van mooie landschappen. Weelderige groene weiden, kleine rivieren, historische herenhuizen en glooiende heuvels van Normandië domineren het landschap in het departement Orne. Het is vernoemd naar de rivier de Orne, die ontspringt in de heuvels van de Perche Natuurpark en uitmondt in het Engels Kanaal in de gemeente Ouistreham in de Calvados. De rivier slingert zich door een groene vallei met hoge kliffen.

Vakantiehuis in Orne huren

Veel van deze historische gebouwen zijn omgebouwd tot comfortabele vakantieaccommodaties zonder de oude bouwstijl aan te tasten. In deze speciale vakantiehuizen breng je vakantie in een historische setting.  Veel van deze romantische vakantiehuizen in Normandië wordt omgeven door een natuurrijk terrein met oude bomen en worden gekenmerkt door een prachtige afgelegen locatie.