Vakantiehuis in Honfleur

De havenstad Honfleur is een kunst- en cultuurcentrum in Normandië. Kleurrijke vakwerkhuizen, smalle straatjes en het historische havenbekken maken van Honfleur een toeristische trekpleister in het departement Calvados. Honfleur is een geweldige badplaats aan de kust van Normandië. In dit eeuwenlang geliefd stadje geniet je met een vakantiehuis in Honfleur van een ongelooflijke natuurlijke diversiteit. Dit kleine havenstadje charmeert elke bezoeker met zijn pittoreske straatjes, gevels van oude woningen, boetiekjes en diverse musea.

Vakantiehuis in Honfleur

Populaire vakantiehuizen - Honfleur

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Honfleur

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Honfleur

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Honfleur

Loading...

De stad van kunstschilders

Honfleur staat niet alleen bekend als vissers- of plezierhaven. Dit stadje kreeg veel aanzien van verschillende kunstenaars die hier hun inspiratie zochten, zoals Courbet, Monet en Boudin. De architectuur en de wisselende huiskleuren spraken hen aan. Tegenwoordig vind je er talrijke ateliers en kunstgalerijen en bewonder je bij een wandeling vanaf je vakantiehuis in Honfleur de vele kunstwerken in de stad.

Te zien rondom je vakantiehuis in Honfleur

Honfleur is een architectonisch juweel in Normandië, met zijn pittoreske vakwerkhuizen met maximaal zes verdiepingen, smalle straten en het historische havenbassin. Jaar na jaar trekt de stad toeristen uit de hele regio aan. De oude dokken Vieux Bassin, waar tegenwoordig kleurrijke vissersboten aan de steigers liggen aangemeerd, liggen in het hart van de stad. 

Bewonder de beroemde brug die Honfleur verbindt met Le Havre bij de monding van de Seine. Het biedt een verrassend zicht op de baai. De havens van Honfleur zijn perfect voor wandelingen langs de kust. Aan het strand geniet je van de zon of beoefen je diverse wateractiviteiten, zoals kitesurfen of peddelen.

Bezienswaardigheden

  • De site van de Vieux-Bassin

  • La Lieutenance en de Porte de Caen

  • De houten Kerk van Sainte Catherine

  • Diverse musea

Vakantiehuis in Honfleur huren

Kies voor een van de comfortabele appartementen in oude herenhuizen en vrijstaande vakantiewoningen in Normandië  buiten het stedelijk gebied van Honfleur. Populaire vakantiehuizen zijn oude boerderijen op de beboste heuvels boven Honfleur, die liefdevol zijn omgebouwd tot vakantieverblijf. De vakantiehuizen in Honfleur worden omringd door weilanden en bossen.