Vakantiehuis in Rouen

Rouen is een charmant vakwerkstadje aan de benedenloop van de Seine, met zijn geplaveide straatjes en de prachtig gerestaureerde vakwerkarchitectuur voor vele bezoekers van de mooiste steden in Frankrijk. Deze middeleeuwse stad, met zijn lange historische verleden, is wereldwijd bekend om het tragische lot van Jeanne d'Arc. Met een vakantiehuis in Rouen ga je terug naar de 15e eeuw. Adem de geschiedenis van deze stad door en wandel door de geplaveide straatjes vol met typisch Normandische huizen.

Ferienhäuser Rouen - Normandie

Talloze torens en bezienswaardigheden

Rouen wordt ook wel "stad van de 100 torens" genoemd in de 19e eeuw door de Franse schrijver Victor Hugo. Rouen is tegenwoordig  de dag talloze torens en kerkkoepels domineren de skyline van de stad.  Het historische stadscentrum lijkt op een enorm openluchtmuseum met zijn vakwerkhuizen, arcades en geplaveide straten en pleinen. Tijdens een wandeling door de straten van de historische stad Rouen, passeert u tal van historische gebouwen. Een van de meest gefotografeerde bezienswaardigheden is de grote klokkentoren met een astronomische klok uit de 14e eeuw. Ontdek de middeleeuwse sfeer in het vakwerkstadje Rouen en leer opwindende details over de geschiedenis van de stad tijdens een rondleiding door de oude stad en museumbezoeken in het stadscentrum.

Vakantiehuis in Rouen huren

In het stadscentrum en in de buitenwijken van Rouen kun je tal van appartementen, en vakantiehuizen verwachten, die ideaal zijn als startpunt voor een ontdekkingstocht in het vakwerkstadje. Buiten de stadsgrenzen en in de buitenwijken zijn vakantiehuizen in Normandië in verschillende prijscategorieën beschikbaar als vakantieverblijf. Met een romantische sfeer zijn de oude stenen huizen, die meestal worden omringd door een kleine tuin een ideale vakantiehuis in Rouen.