Vakantiehuis in Saint-Lô

Saint-Lô ligt in het hart van het schiereiland Cotentin en wordt omringd door wallen. Je kunt een bezoek brengen aan de prachtige Notre Dame kathedraal, een historisch monument dat Saint-Lô's trots is. Een vakantiehuis in Saint-Lô stelt je in staat om een ​​opmerkelijk architecturaal erfgoed te ontdekken.

Ferienhaus Saint-Lo - Normandie

Wat te doen?

Saint-Lô is vooral een stad met een sterk religieus erfgoed. Met een wandeling vanaf jouw vakantiehuis in Saint-Lô zie je dus al vrij veel van de omgeving.

Enclos, het district SaintLô is bijna volledig omringd door een middeleeuwse versterkte gordel. Het is Karel de Grote die de eerste vestingwerken bouwde om de Keltische stad te beschermen tegen Normandische invasies. Bezoek het Cerisyen Abbey-bos, de Saint-Jean-de-Brébeuf, de Holy Cross kerk en La Chapelle-sur-Vire.

Château de Canisy ligt op 7 km van Saint-Lô. Château de Montfort ligt in het hart van het moeras. De ruïnes zijn zichtbaar in het Regionaal Natuurpark van Cotentin en Bessin. Bezoek ook Château des Matignon in Torigny-les-Villes.

Steden in de omgeving

Het dorp ligt 5 km ten oosten van de populaire badplaats Portbail met twee fijne zandstranden en jachthaven, aan de westkust van het schiereiland Cotentin. Vanaf hier veerdienst naar de Kanaaleilanden Jersey en Guernsey. De havenstad Cherbourg met het diepste aquarium van Europa in het maritiem museum 'Cité de la Mer' ligt op 47 km ten noorden van Saint-Lô.

Vakantiehuis in Saint-Lô huren

Breng een heerlijke vakantie door op een Normandisch landhuis en geniet van een geweldige vakantie in Saint-Lô. Met een vakantiehuis in Saint-Lô geniet je optimaal van een ontspannende vakantie. Je verblijft met zo'n vakantiehuis in Normandië in een smaakvolle, authentieke vakantiewoning in Saint-Lô met stijlvol ingerichte kamers.