Vakantiehuis in Athis-de-l'Orne

Neem jouw gezin, geliefde of vrienden mee naar Athis-de-l'Orne in Frankrijk. Athis-de-l'Orne ligt in een gebied waar lekker eten en drinken hoog in het vaandel staan. Mooie wijnen, lekkere gerechten, appelbrandewijn en cider, om maar eens een paar van de lekkernijen te noemen waarmee je jezelf tijdens jouw vakantie hier kunt verwennen. Maar het allerbeste zijn ongetwijfeld de kazen, waaronder de welbekende Camembert.

Ferienhaus Orne - Normandie

Bezienswaardigheden

Athis-de-l'Orne heeft, net als de rest van Normandië, vele interessante bezienswaardigheden te bieden. Je vindt er oude middeleeuwse kastelen en een veelzijdige natuur die je regelmatig zal verrassen. Vanuit jouw vakantiehuis in Orne heb je de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan Le Mont-Saint-Michel. Het is een belangrijk centrum voor architectuur en toerisme. De abdij, La Merveille (wonder), is wereldberoemd.

Vakantiehuis in Athis-de-l'Orne huren

Ontdek met je vakantiehuis in Normandië of vakantiehuis Athis-de-l'Orne op je eigen ritme, wat Frankrijk hier ook te bieden heeft. Een comfortabel vakantieappartement of een charmant huisje van NOVASOL in de landelijke, traditionele streek Athis-de-l'Orne belooft je een ontspannen tijd voor het hele gezin. De prachtige groene landschappen van de Orne ademen een idyllische charme uit en bieden de ideale sfeer voor degenen die volledig willen ontspannen.