Vakantiehuis in Seine-Maritime

De kliffen van Seine Maritime zijn adembenemend mooi. De hoge kalksteenformaties liggen in een schitterend licht. Breng vanuit jouw vakantiehuis in Seine-Maritime een bezoekje aan de verschillende badplaatsen in Seine Maritime. Seine-Maritime heeft, net als de rest van Normandië, talrijke middeleeuwse kastelen, die in bossen, parken of aan zee liggen. Het gebied heeft een rijk cultureel aanbod met interessante musea én een culinaire kant die de reis op zich al de moeite waard maakt.

Ferienhaus Seine-Maritime - Normandie

Populaire vakantiehuizen - Seine-Maritime

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Seine-Maritime

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Seine-Maritime

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Seine-Maritime

Loading...

Steden in de omgeving van je vakantiehuis in Seine-Maritime

Ontdek de geheimen van Seine-Maritime met de steden in de omgeving.

2) Étretat

Etretat staat bekend om zijn fascinerende vormen van kliffen die binnen een half uur rijden te bereiken zijn.

3) Rouen

Dit is de hoofdstad van Seine Maritime. Vele vakwerkhuizen, gotiek en musea maken de stad een museum op zich.

Ideaal voor wandelliefhebbers

Seine-Maritime in het noorden van Frankrijk heeft een afwisselende natuur en trekt vele toeristen. De stad heeft mooie natuur, waar het landschap varieert van lekkere zandstranden tot woeste, ongerepte rotslandschappen. Ga je meer landinwaarts dan kan je wandelen en fietsen in mooie groene valleien.

Wandelliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de directe omgeving. Na een flinke tocht kom je terug in jouw vakantiewoning in Normandië en gaan de voetjes omhoog op jouw terras en geniet je van een glaasje Franse wijn en een kaasje. Als je hebt gekozen voor een vakantiehuis met privé zwembad neem je een verfrissende duik om vervolgens de barbecue te ontsteken. De zwoele zomeravond breng je buiten door.