Vakantiehuis in Caen

Caenis een stad in het noordoosten van Frankrijk en de hoofdstad van de regio Basse-Normandie. Slechts 12 km van de kust van het Kanaal en 2 uur van Parijs, profiteert de stad van zijn bevoorrechte locatie. De nabijheid van de zee heeft het een plaats van keuze gegeven in de geschiedenis van Normandië. Het is een van de meest populaire steden in Frankrijk en is een populaire vakantiebestemming tijdens het zomerseizoen.

Ferienwohnung Caen - Normandie

Bezienswaardigheden

De stad Caen in Normandië staat bekend om zijn historische gebouwen , die dateren uit de tijd van Willem de Veroveraar. Als je hier komt, zul je zeker onder de indruk zijn van het imposante kasteel uit 1060 midden in het centrum van de stad. Dompel je onder in een stad met een middeleeuws verleden en invasiestranden met je eigen vakantiehuis in Caen. Ontdek de twee bekende abdijen van de stad en het hertogelijk kasteel.

De Abbaye aux Hommes is een imposant gebouw uit de 11e eeuw tijdens het bewind van Willem de Veroveraar. Zij is, met haar "jongere zus", de Abbaye aux Dames, het beroemdste monument van de stad.

Het kasteel van Caen is een andere must tijdens een bezoek aan deze charmante stad in het departement Calvados.

Vakantiehuis in Caen huren

Caen is een metropool met veel charme en flair, een veelbezochte toeristische bestemming vanwege de aantrekkelijke locatie aan de kust en de nabijheid van Parijs (ongeveer 250 km). Met een vakantiehuis in Caen van NOVASOL heb je de kans om het prachtige Caen te ontdekken zoals de lokale inwoners. Vakantiehuizen in Normandië zorgen voor een vakantie in een prachtige, historische omgeving. Daarnaast nodigen historische wijken, talrijke boetieks en restaurants, evenals de wekelijkse markt je uit om te wandelen en te blijven hangen. Daarbij gebruik je het vakantiehuis natuurlijk als uitgangspunt.