Vakantiehuis in Carentan

Als je een kort weekend of een lang verblijf in een natuurlijke bestemming dicht bij de zee wilt plannen, huur dan een vakantiehuis in Carentan. Deze stad ligt aan de rand van het Kanaal met Calvados. Met een vakantiehuis in Normandië geniet je van het natuurlijke erfgoed eromheen.

Ferienhaus Carentan - Normandie

Populaire vakantiehuizen - Carentan

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Carentan

Loading...

Overnachten in de natuur

Het dorp met bijna 6.000 inwoners ligt in het midden van het 150.000 hectare grote natuurpark 'Marais du Cotentin en du Bessin' met zijn weilanden, heide- en heidevelden. Het park kan worden verkend op tal van wandel- en fietspaden of vanaf het water tijdens een boot- of kanotocht over de Douve en de Taute. Het is een populaire bestemming vanwege de ligging in een moerasgebied bij het schiereiland Cotentin. Voor wandelaars zijn er anders gemarkeerde paden rond uw appartement Carentan.

Wat te doen?

Een vakantiehuis in Carentan biedt veel voordelen. Bezoek gemakkelijk de bezienswaardigheden in de omgeving. Vanaf haar vakantiehuis Carentan is er veel te ontdekken, want Normandië heeft veel te bieden. 

  •  Utah Beach en zijn landingsmuseum;

  • Stranden van het Kanaal naar Portbail of Barneville-Carteret (45 min rijden);

  • Proef de karamel van Isigny sur Mer (15 minuten rijden);

  • Bezoek Cherbourg (37 minuten tijden).

Vakantiehuis in Carentan huren

Je vakantiehuis in Carentan is prachtig gelegen op het platteland. Het huis heeft moderne voorzieningen, zoals een terras of tuin om te zonnebaden terwijl het harmonieert met de landelijke locatie. Dit vakantiehuis, dicht bij de invasiestranden van de D-Day, is ideaal voor het verkennen van het historische en pittoreske schiereiland Cotentin.