Vakantiehuis in Dieppe

Dieppe is een levendige havenstad aan het Engelse Kanaal, waarvan het monument het compacte 15e-eeuwse fort is. Een hoogtepunt van het evenement is het Festival of Wind Dragons, dat om de twee jaar in Dieppe plaatsvindt. De indrukwekkende ligging van deze badplaats bied je de mogelijkheid om de Albasten Kust te verkennen. De stad wordt omringd door kastelen en religieuze gebouwen tot grote vreugde van geschiedenisliefhebbers.  Dieppe is een stad in Normandië die aanzienlijk wordt beïnvloed door de zee- en vissershaven. Het levendige centrum is de modieuze jachthaven met meer dan 500 ligplaatsen. Met een vakantiehuis in Dieppe heb je de mogelijkheid om een ​​stad te ontdekken die wordt beschermd door twee hoge kliffen.

Ferienhäuser Dieppe - Normandie

Populaire vakantiehuizen - Dieppe

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Dieppe

Loading...

Wat te doen?

De havenstad biedt spannende hoekjes in de oude stad, maar ook de pittoreske natuur en ontspannen uren op de met kliffen omzoomde stranden, de kustplaats is klaar. De maritieme karakter van Dieppe komt vooral tot uiting in de vier poorten van de stad: Er zijn hier een vissershaven, een haven, een jachthaven en een commerciële haven, alle van groot belang voor Frankrijk zijn. 

De sightseeingtour vanuit een appartement in Dieppe moet je zeker naar het oude stadscentrum brengen. De "Quartier du Pollet" wordt omringd door twee kanalen en is verbonden met het vasteland door twee bruggen, waarvan er één is ontworpen door Gustave Eiffel. Het kasteel Dieppe is ook een bezoek waard. In het gebouw van 1433 vandaag is het stadsmuseum. Zelfs een ontspannende middag op het strand hoort onderdeel te zijn van een vakantie in een vakantiehuis in Dieppe. 

De uitzonderlijke natuurmonument Valleuse de Vasterival biedt het een uniek zicht: twee hoge rotswanden vormen hier een gang die leidt tot een stenen trap. Mooi is ook een uitstapje naar de stad Étaples aan de Opaalkust, kun je het natuurgebied Canche Bay ontdekken. 

Een vakantiehuis in Dieppe is ook de moeite waard om het grootste vliegfestival ter wereld te bezoeken: Festival of Wind Dragon. Honderden vliegers uit de hele wereld zwaaien op dit moment in de wind over de strandpromenade. Het spektakel trekt gasten uit heel Frankrijk en talloze bezoekers uit Europa.

Vakantiehuis in Dieppe huren

Laat je  betoveren tijdens uw vakantie in een vakantiehuis in Normandië door de drukte aan het water en de maritieme charme van de stad Dieppe en kies voor een vakantiehuis in Dieppe of een centraal gelegen appartement als vakantieverblijf.