Vakantiehuis in Barneville-Carteret

Barneville-Carteret is een van de oudste badplaatsen van Frankrijk. Een vakantiehuis in Barneville-Carteret stelt je in staat om de Côte des Isles en zijn omgeving te bezoeken. Geniet van een vakantiewoning en ontdek de westkust van Cotentin, zijn verrassende landschappen en zijn bewaard gebleven erfgoed.

Apartment Barneville-Carteret - Normandie

Populaire vakantiehuizen - Barneville-Carteret

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Barneville-Carteret

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Barneville-Carteret

Loading...

Wat te doen in de omgeving van je vakantiewoning?

Badplaats Barneville-Carteret is de ideale plek om te verblijven als je de omgeving wilt ontdekken.  Als je in Barneville Carteret bent, kun je genieten van de charme van de badplaats en van de zee genieten van de rust, te zwemmen of te sporten op het strand.

Ontdek de Engelse eilanden

Je kunt ook de boot nemen naar de Kanaaleilanden: Jersey, Guernsey en Chausey. Je zult worden verleid door de charme van deze kleine eilanden waar het aangenaam is om een ​​dag door te brengen. Jersey en Guernsey zijn slechts een korte boottocht verwijderd van jouw vakantiehuis in Barneville-Carteret. Maak gebruik van de shuttles om een overtocht te maken. Vanaf de haven vertrekken veerboten naar de Kanaaleilanden.

Duinen van Hatainville

Neem het pad van Cap de Barneret naar de Hatainville, een deel van het duinmassief van Baubigny. Geniet je van een landschap van onuitsprekelijke schoonheid, vanwaar je de Engelse eilanden kunt observeren.

Ervaar Côte des Isles

Doe een aantal watersporten op Côte des Isles: roeien, zeilen, kitesurfen.

Wandelen

De kust is doorkruist met kleine landelijke wegen en landelijke paden geschikt om te wandelen. Kleine gemarkeerde wandelingen van 5 km lopen naar GR223 langs de kust van het Kanaal, via de oude spoorweg.

Vakantiehuis in Barneville-Carteret huren

Ben je op zoek naar een vakantieverblijf in Barneville Carteret? Of je nu met familie, stel of vrienden bent, ga naar Barneville-Carteret voor een geweldige vakantie in in Normandië; Met NOVASOL geniet je van een selectie kwaliteitsvolle vakantiehuizen in Normandië voor je verblijf in de Barneville-Carteret.  Wacht niet langer en selecteer het huisje dat je het meest zal plezieren voor je vakantie in Barneville Carteret.