Vakantiehuis in Baška Voda

In Dalmatië bevindt zich het vakantieparadijs Baska Voda. Het gebied staat bekend als het vakantiegebied van Kroatië. Neem contact op met NOVASOL voor vakantiehuizen in Baska Voda. Midden-Dalmatië kent vele vakantiegebieden, en daarvan is Baska Voda één van de beste! Dit idyllische stadje ligt aan de Adriatische Zee. Het is omgeven door stranden en biedt voor jong en oud vele mogelijkheden. Het avontuur begint met een vakantiehuis in Baska Voda!

Baska Voda in Kroatië

Populaire vakantiehuizen - Baska Voda

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Baska Voda

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Baska Voda

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Baska Voda

Loading...

De geschiedenis en cultuur van Baska Voda

In de oudheid legde Baska Voda de nederzetting Aronia neer, die ophield te bestaan ​​in de zevende eeuw toen de Slaven het gebied bezetten. Baska Voda werd opgericht rond 1688. Met de bouw van de haven in 1912 werd de stad een plaats voor handel tussen de eilanden en het vasteland. De aanleg van de route langs de Adriatische Zee heeft bijgedragen tot de ontwikkeling van het toerisme in het gebied. In de afgelopen jaren is Baska Voda een van de meest populaire vakantiebestemmingen in Midden-Dalmatië geweest. Sinds enkele jaren wordt de stad bekroond met de lokale prestigieuze prijs "Blauwe bloem" voor toerisme.

vakantiehuis in Baska Voda

Waarom is een vakantiehuis in Baska Voda zo populair?

In Midden-Dalmatië zijn er tal van prachtige bestemmingen, in het beste gedeelte is er ook Baska Voda. Deze idyllische stad ligt aan de prachtige Adriatische Zee. Hier zijn er prachtige stranden en een breed scala aan activiteiten voor kinderen en volwassenen. Het klimaat is, zoals in de meeste delen van Kroatië, mediterraan en in de zon gekust. Baska Voda heeft 2.700 uren zonneschijn per jaar. Degenen die van warmte houden, hebben hun ideale bestemming gevonden: het gemiddelde van dagen per jaar wanneer de temperatuur boven de 30 graden stijgt, is 40, terwijl de thermometer slechts zeven dagen per jaar onder zeven graden zakt.

Wat is er te doen in Baska Voda?

Geniet van de brede witte stranden, kristalhelder, warm en blauw water en tal van sportieve activiteiten wachten op je in Baska Voda, in het centrum van Dalmatië. In het historische stadscentrum zijn een aantal interessante winkels en goede winkelmogelijkheden. In de vele uitstekende restaurants bieden ze verse vis en vers gevangen vis. Dan zijn er de twee musea: het Archeologisch Museum met schelpen uit de zee in de buurt, maar vindt ook van over de hele wereld. De archeologische collectie toont vondsten uit de lange geschiedenis van de kolonisatie. Beginnend rond 4000 voor Christus waren er sporen van leven in het gebied. Een vakantiehuis in Baska Voda, Kroatië, is ook een goed startpunt voor excursies in het Biokovo National Park. Dit beslaat het grootste deel van de Biokovo-berg en wordt gekenmerkt door zijn uitgebreide biodiversiteit.

De perfecte strandvakantie

Boek een appartement of vakantiehuis in Baska Voda direct aan het strand. ´s Ochtends open je de balkondeuren en kijkt zo op de helder blauwe zee. Je geniet van de zonsopkomst met een kopje koffie en daarna een ontbijtje op uw balkon. Beslis tijdens het ontbijt wat de dag je gaat brengen.

Je kunt een dag vertoeven op het strand voor de deur. De kinderen spelen in het warme water en bouwen torens met de kiezels op het strand. Je leest een boek op uw handdoek en geniet van de zon. Vanuit je vakantiehuis wandel je de smalle pittoreske straatjes in. In het centrum vind je de barokke Sint-Lovrankerk, opgericht op de fundamenten van een veel ouder gebouw. Ook de omgeving heeft volop bezienswaardigheden.

Kristalhelder water met een zeer aangename temperatuur dat is voorzien van prachtige brede witte stranden. En dat is slechts één van de vele voordelen die Baska Voda in Dalmatië te bieden heeft. In het historisch stadje liggen vele interessante boetieks met een gevarieerd aanbod. En vergeet niet de vele gezellige restaurantjes, waar dagfrisse vis en schaaldieren geserveerd worden.

Jouw vakantiehuis in Baska Voda

Bij NOVASOL vind je een grote selectie vakantiehuizen en appartementen in Dalmatië. En ook in Baska Voda zijn er volledig ingerichte vakantiewoningen. Wij bieden vakantiehuizen en appartementen van verschillende standaards - van functionele, praktische appartementen tot vijfsterren luxevilla's. Veel van onze vakantiehuizen hebben ook extra speciale aanbiedingen - bijvoorbeeld huisdiervriendelijke huizen, vakantiehuizen dicht bij het strand, vakantiehuizen met zwembaden, appartementen met internettoegang of vakantiehuizen voor grotere groepen. Wanneer je een vakantiehuis in Kroatië huurt, heb je pas echt een relaxte vakantie!