Vakantiehuis in Tucepi

Tucepi is een klein stadje met natuurlijke schoonheid, een aangenaam mediterraan klimaat en meer dan 270 zonnige dagen per jaar. Het is gebouwd rond een prachtige baai, waar witte stranden azuurblauw water bevatten, en fijn strooisel en een vlakke, zachte afdaling in het water zijn perfect voor onze kinderen. Als je van plan bent je vakantie in Midden-Dalmatië door te brengen, is Tucepi een goede keuze!

vakantiehuis in Tucepi

Populaire vakantiehuizen - Tucepi

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Tucepi

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Tucepi

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Tucepi

Loading...

Tucepi - Populaire badplaats voor gezinnen

Deze populaire badplaats kan bogen op het langste strand van de Makarska Riviera, dat zich uitstrekt over 3 km langs de charmante promenade. Het is langs de boulevard dat je tal van restaurants, tavernes traditionele voor dit gebied genaamd konobami, ijssalons en boetieks zult vinden. Iedereen zal hier zeker iets vinden dat past bij zijn humeur en smaak. Het is de moeite waard om een ​​vakantie door te brengen in Dalmatië!

Actief zijn tijdens je vakantie? Het kan in Tucepi!

In de stad vind je veel historische bezienswaardigheden. Wil je even geen cultuur opsnuiven en je hoofd leegmaken, kan dat in Tucepi ook! Olijfgaarden en dennenbossen nodigen je uit om te wandelen. Als je zin hebt om te bewegen, raden we je aan om over de paden naar naburige nederzettingen te wandelen. Je kunt ook profiteren van de fascinerende 'Zomeravonden' die ter plaatse worden georganiseerd, d.w.z. culturele programma's die beginnen met een dag gewijd aan Sint. Antoni van Padua, de beschermheilige van de stad, die de hele zomer duurt. Achter de stad strekken zich echter de prachtige bergen van Biokovo uit. Van hun hoogste piek - St. Jure die op een hoogte van 1762 m oprijst, kun je de hele Riviera, berghellingen en nabijgelegen eilanden bewonderen.

Jouw vakantiehuis in Tucepi

Word je aangetrokken door het zuiden van Kroatië, maar wil je geen vakantie vieren in een groot resort? Tucepi is dan de juiste keuze voor jou. Voor meer is dit gebied ideaal voor zowel zonvakanties als actieve vakanties. Je hoeft zich dus geen zorgen te maken dat je je tijdens een vakantie in Kroatië zult vervelen.