Vakantiehuis in Brela

Brela is een van de meest populaire resorts in Kroatië. Midden-Dalmatië wordt gekenmerkt door een aantal mooie en goed bewaarde steden die behoren tot de meest aantrekkelijke in Europa . Ervaar de prachtige stad Brela in een van de vele comfortabele vakantievilla's in Midden- Dalmatië. De stad is meerdere keren verkozen tot beste toeristische stad van het land. Vooraanstaande beroemdheden zoals Jackie Onassis, Mick Jagger, Tom Cruise en Bill Gatesbreng brachten op deze prachtige plek hun vakantie in Kroatië door. Geniet van de fijne stranden en het heldere blauwe zeewater vanuti je vakantiehuis in Brela. Het is ook de moeite waar om een uitstapje te maken naar één van de eilanden in de buurt van Brela, zoals Brac en Hvar!

Het strand bezoeken vanuit vakantiehuis in brela

Populaire vakantiehuizen - Brela

Loading...

Vakantiehuizen met airconditioning - Brela

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Brela

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Brela

Loading...

Waarom is Brela zo'n populaire vakantiebestemming?

Brela is al meer dan 100 jaar een zeer populaire vakantiebestemming . Voor sommige westerlingen bleef de stad jarenlang verborgen achter het ijzeren Joegoslavische gordijn. Gelukkig zijn de tijden veranderd en is dit prachtige stadje nog steeds een bezoek waard met zijn prachtige, uitgestrekte dennenbossen en prachtige stranden. NOVASOL ontdekte de prachtige vakantieoorden in Kroatië al vroeg. 

Brela in Midden-Dalmatië betekent zee, zon, opwindende activiteiten en eersteklas service tegen absoluut betaalbare prijzen. Dit betekent dat we onze gasten vandaag vakanties in Kroatië in de meest aantrekkelijke resorts aanbieden in Brela, onder anderen. Geniet in je vakantiehuis in Brela  van je vakantie in Kroatië. Midden-Dalmatië wordt gekenmerkt door vele mooie en goed geconserveerde steden die tot Europa's meest aantrekkelijke vakantiesteden worden gerekend. Brela is één van de toppers in dat klassement. Wanneer je dus nog niet eerder deze plaats heeft bezocht, is daar nu het moment gekomen om er naartoe te gaan!

Vakantie in Brela in Kroatië

Jouw vakantiehuis in Brela

Met een vakantiehuis kun je pas echt van je vakantie in Kroatië in Dalmatië genieten. Een vakantie in een vakantieappartement Brela is een geweldige manier om een vakantie door te brengen. We zijn erg bekend met de verhuur van appartementen. Hier vind je de mooiste appartementen in Dalmatië op Brela. Met de juiste accommodatie heb je de beste voorwaarden om ten volle van je vakantie in Brela te genieten .