Vakantiehuis op het eiland Ist

Het eiland Ist ligt ten noordwesten van Zadar, tussen de eilanden Molat en Skarda. Het eiland Ist doet denken aan twee hoefijzers, gezien het in de verte de indruk wekt van twee onafhankelijke eilanden. In de omgeving van Ist liggen veel kleine eilandjes, ideaal voor een vakantie in Robinson-stijl. Het is een echt paradijs voor duikers en vissers. Het eiland is te bereiken met de veerboot of catamaran vanuit Zadar . Het is verboden om auto's op het eiland te gebruiken: het hele eiland is namelijk autovrij. Als je op zoek bent naar rust zal een vakantiehuis op het eiland Ist een ideale verblijf voor je zijn. Het is er niet druk en je kunt genieten van de prachtige natuur en uiterst gastvrije lokale bewoners.

Geniet van de zonsondergang met een vakantiehuis op het eiland Ist

Populaire vakantiehuizen - Ist

Loading...

Een klein eiland met veel mogelijkheden!

Ondanks de relatief kleine omvang, vind je op het eiland Ist veel mogelijkheden om je vrije tijd door te brengen. Hier op de prachtige stranden kun je heerlijk in de zon liggen. Op het eiland vind je verschillende charmante baaien met het overheersende aantal kiezelstranden. Of, als je actief wilt ontspannen, kun je de diepte van de zee verkennen met duiken of surfen. Je kunt ook vissen op het eiland Ist. Het gebied nodigt uit om wandeltochten te maken, waarbij je de prachtige natuur kunt bewonderen. 

Ist is een perfecte plek voor je vakantie in Dalmatië. Het is een geweldige plek voor zowel toeristen die willen avonturen en gezinnen met kinderen op zoek naar rust en stilte. De kust is hier vooral steil, alleen iets milder vanuit het zuiden. Als je op zoek bent naar een rustige plek, weg van de drukte van hotelgasten, is Ist een goede keuze. Hier, in het comfort van je vakantiehuis op het eiland Ist, geniet jij van de harmonie, zonder onnodig gedoe en drukte. Je moet alleen even beslissen of je een vakantie wil doorbrengen aan het strand, bij het zwembad of dat je liever actief het eiland ontdekt.

Op ontdekking met een vakantiehuis op het eiland Ist

Er is slechts één grote stad op het eiland. Je zult gecharmeerd zijn van de kerk van Onze Lieve Vrouw, de Genezer en de kerk van Sint. Michael. Dichtbij de kerk  heb je een geweldig uitkijkpunt en een prachtig uitzicht. We raden je aan een lokaal restaurant te bezoeken met heerlijke vis- en zeevruchtengerechten. Er zijn kiezelstranden aan beide zijden van het eiland Ist. De stad ligt vlak bij een zandstrand en heeft een kleine jachthaven. 

Het eiland Ist is een goede plek om je vakantie in Dalmatië te beginnen. We moedigen je sterk aan om deze prachtige plek te bezoeken, aan de ene kant verscholen tussen dichte bossen, aan de andere kant gemakkelijk bereikbaar dankzij goede veerverbindingen. Prachtige landschappen in combinatie met zeer behulpzame bewoners zorgen ervoor dat je vakantie op het eiland voor een lange tijd in je herinnering blijft. Wie het pittoreske eiland Ist een keer zal bezoeken, zal zeker nog een keer terug komen.