Vakantiehuis in Biograd na Moru

Biograd na Moru in het noorden van Dalmatië ligt 30 kilometer ten zuiden van Zadar in de provincie Zadar. Het pittoreske stadje op het kleine schiereiland wordt beschouwd als de "witte stad aan zee" en is ideaal voor een vakantie in vakantiehuis in Dalmatië. Biograd met zijn 5000 inwoners is een van de meest populaire vakantieregio's van de Dalmatische Adriatische kust. De stad heeft populaire stranden en rustige baaien, de jachthavens zijn het startpunt voor excursies per boot naar de eilanden voor de kust en voor spannende zeiltochten. Start met een fantastisch vakantiehuis in Biograd na Moru jouw vakantie in Kroatië!

vakantiehuis in biograd na moru

Populaire vakantiehuizen - Biograd

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Biograd

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Biograd

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Biograd

Loading...

De legende van de Kronati-eilanden

In Dalmatië beweert de legende dat het ongerepte landschap rond Biograd na Moru door God's hand werd geschapen: op de laatste dag van de schepping van de wereld zag de Schepper een handvol overgebleven sterren, parels en stenen. Verrukt door het prachtige blauw van de zee dat hij aan dit deel van Europa had gegeven, liet hij het midden in de Adriatische Zee vallen, waardoor een uniek landschap ontstond: voor de kust zijn de beroemde Kornati-eilanden als parels aan een touw waarschijnlijk de mooiste archipel in Kroatië. Een groot deel van de meer dan 150 eilanden en eilanden behoort tot het Konarti National Park.

Actieve vakantie met de waterwereld van Biograd na Moru

Gelegen in het beste deel van de Kroatische Adriatische kust, is Biograd na Moru, in Noord-Dalmatië, het perfecte gebied voor ieder die van watersport houdt. Hier bevindt zich onder andere de beste natuurlijke havens die ieder jaar door duizenden pleziervaartuigen worden aangedaan. Met of zonder boot kun je genieten van dit eilandenrijk, dat reikt tot aan de horizon, wanneer je vanuit de haven uitkijkt over het water. Tochten met één van de toerboten geven je een geweldige ervaring, of zet een duikbril op en laat je overweldigen door het rijke onderwaterleven.

Biograd na Moru is een levendig plaatsje met volop mogelijkheden tot activiteiten en uitstapjes. Huur een vakantiehuis in Biograd na Moru en ontdek deze mooie plek en zijn omgeving. Er vinden ook geregeld festivals en evenementen plaats. In het voorjaar is er het festival van de authentieke gerechten, dranken, souvenirs en folklore en in het najaar de Biograd Boat show. Je accommodatie hier is de ideale uitvalsbasis voor deze evenementen.

Strandvakantie voor het hele gezin

In het zuidoostelijke deel van de stad liggen de met pijnbomen omzoomde, goed uitgeruste Adriatische en Dražica-stranden, evenals de zanderige, zeer gezinsvriendelijke baai van Soline. De stranden volgen de loop van de promenade, waar restaurants, tavernes en eetstalletjes zorgen voor het fysieke welzijn. 'S Avonds wandel je op vakantie langs de promenades. Terwijl actieve vakantiegangers op het strand watersporten beoefenen, zijn er een verscheidenheid aan recreatieve activiteiten en animatieprogramma's voor de kleine zwemmers. Op het zacht glooiende strand Dražica biedt een glijbaan extra zwemplezier. 

Het prachtige zandstrand Crvena Luka ligt drie kilometer ten oosten van het centrum. De rit met de auto over de snelweg of per boot over het water, maar ook een wandeling langs de zee zijn de moeite waard, omdat de pittoreske baai alle inspanningen compenseert. Het strand is omzoomd met hoge dennenbomen. Het kiezelstrand Bošana ligt ten westen van de jachthaven, het is te bereiken via een wandeling van tien minuten langs de promenade. De wateren rondom Biograd zijn ideaal om te duiken en snorkelen. Meld je aan voor een vakantie in het huis voor een duikcursus of maak duikexcursies. 

Biograd na Moru biedt alle voorwaarden voor een onvergetelijke strandvakantie met het hele gezin. Boek nu je vakantiehuis in Biograd na Moru voor de aanstaande vakantie. Biograd wacht op je in het midden van de prachtige stranden en vele watersporten.

Jouw vakantiehuis in Biograd na Moru

Nu is de tijd aangebroken dat ieder de mogelijkheid heeft om van dit fantastische vakantiegebied Biograd na Moru in Kroatië te genieten! NOVASOL biedt je de meest volledig ingerichte vakantiewoningen in Dalmatië aan. Je vakantiewoning nodigt ook uit om hier een hele dag tijd door te brengen. Niks moet en je deelt je tijd helemaal zelf in. ´s Morgens staat je op als je uitgeslapen bent en je eet wanneer je trek heeft. Op je eigen terras leest je dat spannende boek helemaal uit en je neemt een verfrissende duik in het privé zwembad.