Vakantiehuizen in Dugi Otok

Je moet het eiland Dugi Otok in de gaten houden als je wil verblijven in een mooi vakantiehuis in Dalmatië. Dugi Otok is het grootste eiland in de archipel van Zadar, gelegen in het midden van de Adriatische Zee. Dugi Otok doet zijn naam eer aan als "het lange eiland". Het is 45 kilometer lang en slechts 5 kilometer breed, wat natuurlijk betekent dat je nooit ver van het dichtstbijzijnde strand bent. Er zijn 11 kleine steden op het eiland, elk met een aantal mooie vakantie-activiteiten en tal van lokale restaurants en cafés. Bezoek deze vanuit je vakantiehuis in Dugi Otok! Hoewel het gemakkelijk is om Dugi Otok vanuit Zadar met de veerboot te bereiken, zijn er nog steeds niet veel toeristen die het eiland bezoeken, dus je hebt gewoon rust. Degenen die het eiland bezoeken, genieten van verborgen baaien, oude ruïnes, witte kiezelstranden en een prachtig landschap.

vakantiehuis in Dugi Otok

Populaire vakantiehuizen - Dugi Otok

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Dugi Otok

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Dugi Otok

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Dugi Otok

Loading...

Proef de lokale specialiteiten in je vakantiewoning in Dugi otok

De bevolking op Dugi Otok leefde oorspronkelijk van visserij en een klein beetje landbouw. Vandaag de dag is het toerisme de belangrijkste inkomstenbron op het eiland. Maar men kan nog steeds de vissers hun netten zien binnenhalen of men kan de heerlijke lokale specialiteiten zoals geitenkaas, olijfolie of vijgen proeven.

Ideaal voor natuurliefhebbers

Een groot deel van het grondgebied van Dugi Otok is bedekt met wijngaarden, boomgaarden en akkers, terwijl de rest van het natuurlijke grondgebied bestaat uit weilanden, bossen en bossen. Het is daarom de ideale bestemming om een ​​van onze vakantiehuizen in Dalmatië te kiezen , voor degenen die van de natuur en het buitenleven houden, maar ook voor degenen die liever ontspannen in de zon op de kiezelstranden van Kroatië en nergens aan denken.

Stranden en nationale parken in Dugi Otok

De grootste stad van het eiland is Sali, een relaxte stad met vriendelijke bevolking. Verblijf in Dugi Otok in een vakantiehuis in Kroatië voor een heerlijke vakantie-ervaring! Vanuit Sali kun je het natuurpark Telascica bezoeken met kleine eilanden, verborgen baaien en een aantal prachtige stranden, zoals het strand van Lojisce. Een van de beste stranden van het eiland is Sakarun, een breed zandstrand met laag kristalhelder water. Het is ongelooflijk populair bij gezinnen met jonge kinderen, omdat je kunt genieten van strandbars en eetstalletjes. Kornati National Park ligt net ten zuiden van Dugi Otok, dus het is ook vanzelfsprekend om een ​​dagtocht naar dit nationale park te organiseren. We hebben een grote selectie van vakantiehuizen in Dalmatië op Dugi Otok waar je uit kunt kiezen.

Jouw vakantiehuis in Dugi Otok

In de mooie en elegante vakantie-appartementen in Dugi Otok, ingericht tot in de kleinste details, met de toevoeging van buitenzwembaden, terrassen en tuinen, kun je ontspannen en ten volle genieten van alle charme van dit eiland. Onze vakantiewoningen in Dugi Otok bevinden zich niet ver van de vele kiezelstranden van het eiland en het prachtige blauwe en kristalheldere water van de Adriatische Zee; je kunt dus gemakkelijk te voet je vakantiehuis in Dugi Otok bereiken, een korte wandeling maken en de betoverende landschappen van Dalmatië bewonderen.