search

Vakantiehuizen in Dordogne

De Dordogne kent prachtige gebouwen, mooie steden en een schilderachtige natuur. Huur één van de NOVASOL vakantiehuizen in Frankrijk en zet koers naar de Dordogne. Laat je betoveren door de natuur van de Dordogne - bezoek bijvoorbeeld het Vézère-dal, waar je de beroemde grot Lascaux kunt bezichtigen. In het noordelijke deel van de regio ligt de stad Nantron, bekend vanwege de keukenmessen die hier al sinds de 16e eeuw worden gemaakt. Verder naar het zuiden ligt Brantône, waar het mooie Benedictine klooster een bezoek waard is. Boek vandaag nog een prachtig vakantiehuis in de Dordogne voor een betoverende vakantie in Frankrijk met het hele gezin!

Jouw vakantie in Frankrijk begint bij NOVASOL vakantiehuizen, waar je vakantiehuizen in de Dordogne kunt huren en waar je een groot aanbod vindt aan vakantiewoningen in de gehele regio. Of je nu een driesterren- of vijfsterrenhuisje zoekt, wij hebben voor ieder wat wils.

In de Dordogne liggen diverse interessante steden. Bezoek bijvoorbeeld de middeleeuwse stad Bergerac, bekend vanwege zijn wijngaarden. Iets naar het oosten vind je het landgoed Eyrignac. Het prachtige huis is omringd door fabelachtig mooie tuinen - waaronder een unieke rozentuin.

Vind jouw favoriete vakantiehuis in Dordogne

Bij Novasol heb je snel en gemakkelijk een lekker zomerhuis in Europa gevonden. Je voert jouw zoekcriteria in en krijg direct een overzicht van beschikbare woningen in het gebied van jouw keuze. Zoeken en reserveren kan online - dat kan 24 uur per dag en op elke dag van het jaar.