search

Een vakantiehuis in Gard huren

Ga op vakantie naar Frankrijk en bezoek de regio Gard. Huur een van de lekkere vakantiehuizen van NOVASOL en geef uw vakantie in Gard daarmee het beste uitgangspunt. Het steenachtige landschap in de Zuid-Franse regio Gard wordt opgefleurd door mooie olijfboomgaarden en met groene wijnranken beklede berghellingen. Voor vakantiegasten is hier van alles te beleven, van prachtige natuur tot interessante bezienswaardigheden.

Begin uw vakantie in Frankrijk met NOVASOL Vakantiehuizen. Bij ons kunt u mooie vakantiehuizen in Gard huren en daarmee de perfecte basis voor uw vakantie creëren. Ons aanbod aan vakantiewoningen is groot, dus een huis dat aan uw wensen en behoeften voldoet is zo gevonden.

In Gard kunt u Nîmes bezoeken, een stad met diverse architectonische hoogtepunten van historische waarde, zoals bijvoorbeeld de 'Jardin de la Fontaine' en het indrukwekkende amfitheater, dat nog steeds gebruikt wordt voor concerten en stierengevechten.

Vakantiehuis in Gard

Maak uw vakantiehuis bij Gard dus zo luxe als u zelf wilt. Bent u van plan om veel in en rondom het vakantiehuis te verblijven kies dan voor een vijfsterren accommodatie. U bent dan van alle gemakken voorzien. Het privé zwembad zorgt voor vele uurtjes plezier en verfrissing. De kinderen zullen zich hier prima vermaken. Ook het grote perceel biedt voldoende vertier. Veel vakantiehuizen in de Languedoc beschikken over speeltoestellen of een schommel in de tuin.

In de omgeving van Gard valt veel te ondernemen. Het nationaal park van de Cevennen is erg mooi en wandelliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. De Abbaye de St-Roman stamt uit de 5e eeuw en is uit een rots gehouwen. Pont du Gard ligt dichtbij Remoulins. Deze Romeinse waterleiding is van kort voor onze jaartelling en overbrugt de Gardon. Op iedere verdieping van het bouwwerk kunt u een kijkje nemen. Mis deze bezienswaardigheid van de Provence niet.

Na een dag vol indrukken komt u terug in uw bungalow of vakantiehuisje bij Gard. Nu is het tijd voor ontspanning. Glaasje Franse wijn, een kaasje en een goed boek laten u optimaal ontspannen. Boek nu uw vakantiehuis bij Gard en laat de voorpret beginnen.

Bij NOVASOL Vakantiehuizen hebben we vele jaren ervaring met het verhuren van vakantiehuizen en appartementen. We luisteren naar de wensen van onze gasten en passen ons aanbod voortdurend aan deze wensen aan. Daarom vindt u bij ons uitsluitend vakantiehuizen van hoge kwaliteit. Ons sterrensysteem loopt van drie tot vijf sterren, waarbij vijf sterren staan voor absolute luxe. U kunt 24 uur per dag online huizen zoeken en reserveren..