search

Vakantiehuis in Hardenberg

Op avontuur in Overijssel

Een vakantiehuis in Hardenberg is een aanrader voor elke familie die naar rust streeft. Voor het gezin wordt er ook nog eens veel geboden. Hardenberg is dus een prima plek om er even lekker tussenuit te gaan. Hardenberg biedt u verscheidene activiteiten zoals musea, natuur en watersport. Uiteraard is er genoeg plek om lekker de natuur in te gaan. Zo kunt u verschillende routes nemen die ook kind vriendelijk zijn. Terwijl zij opdrachten uitvoeren kunt u van de natuur genieten en leren over de vele boerderijen die hier te vinden zijn. Snorfietsen huren is ook mogelijk om sneller naar wandelplekken te komen. Na zo’n dag heeft de maag ook wat nodig en daar is al over nagedacht: Bij de verhuurder kunt u ook dineren en zo uw dag in stijl afsluiten.

Natuur voor jong & oud

Zoals gezegd valt er genoeg te beleven in Hardenberg. De natuur is bijna eindeloos en er zijn genoeg heerlijke restaurantjes om even bij te komen. Voor de kinderen valt er ook genoeg te doen. Zo kunt u bijvoorbeeld bij NAC De koppel exposities bezoeken, de natuur ontdekken en uilenballen pluizen. De Koppel biedt u de mogelijkheid om zowel binnen als buiten plezier te hebben, dus ongeacht het weer zit u daar zeker goed. De Vijvertuinen van Ada Hofman zijn zeker ook een aanrader. U vindt hier 2 hectare aan natuurvijvers, daarmee is het één van de grootste vijvertuinen van Nederland. Grote en kleine vijvers volgen elkaar op. De visie is om de vijvers natuurlijk gezond te houden door zuurstofplanten, waardoor het water ontzettend helder is.

Eten met een vakantiehuis in Hardenberg

Of u nu van heerlijke zeevruchten houdt of van een goede hamburger, Hardenberg heeft het allemaal. U kunt hier prima aan fine dining doen bij Amused Food & Wine. Met een terras aan de water kant bieden zij u een heerlijk menu aan. De gerechten worden zo mooi opgemaakt dat het wel kunst lijkt. Ook bieden zij tegenwoordig de service aan om op een sloep te dineren terwijl u vaat op de Vecht. Echt super. Uiteraard als u op zoek bent naar een goede hamburger of misschien wel heerlijke Mexicaanse tapas, dan zit u in Hardenberg ook goed.

Wat u ook doet, waar u ook zin in heeft, Hardenberg heeft het allemaal. Met een vakantiehuis in Hardenberg kunt u zeker zijn dat u tot rust kan komen of er juist op uit kunt trekken.