Vakantiehuis in Barth

Een bijzonder idyllische stad om een ​​vakantie door te brengen in Mecklenburg-Voor-Pommeren is Barth. Tijdens je verblijf in een vakantiehuis in Barth ontdek je liefdevol gerestaureerde herenhuizen, middeleeuwse straatjes en indrukwekkende historische gebouwen. De 86 meter hoge toren van de kerk, in de historische oude stad, bied je een fantastisch uitzicht op Darß en Zingst en met goed zicht op de eilanden Hiddensee en Rügen. Met een vakantiewoning in Mecklenburg-Vorpommern geniet je optimaal van de stad.  Het belangrijke, idyllische stadje Barth heeft ongeveer 8600 inwoners en ligt in de charmante wijk Vorpommern-Rügen in de Duitse deelstaat Mecklenburg-Vorpommern. De stad wordt beschouwd als een door de staat goedgekeurd resort en heeft een prachtig appartement voor u klaar om een ​​ontspannen vakantie door te brengen in een vakantiehuis in Barth.

Ferienwohnung Barth - Mecklenburg-Vorpommern

Populaire vakantiehuizen - Barth

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Barth

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Barth

Loading...

De omgeving van je vakantiehuis

Op slechts 34 meter boven de zeespiegel is Glöwitzer Berg de hoogste top in het gebied en biedt een prachtig uitzicht op de betoverende regio. Verder bestaat op het schiereiland tussen Barther stroom en de Barther Bodden een waterrijk genaamd Kühwiese. In het oosten van de stad ligt nog een waterrijk gebied, dat soms zelfs onder zeeniveau ligt. Hier vind je enkele kleinere meren.

Bezienswaardigheden

Barth zit vol met geweldige bezienswaardigheden. Bovenal is de 13e-eeuwse gotische kerk van St. Maria van de Baksteen een echte blikvanger. De 86 meter hoge toren van de kerk, in het historische oude stad, bied je een fantastisch uitzicht op Darß en Zingst en met mooi weer, naar de eilanden Hiddensee en Rügen.  In de oude stad nabij je appartement of vakantiehuis in Barth zijn veel gerestaureerde herenhuizen bewaard gebleven. In de Sundische Strasse vind je een imposante watertoren, waaruit de brouwerijen ooit hun water haalden, dat voortkwam uit de Alkun-bron in de Sundian-bergen. Het zogenaamde Vineta Museum toont exposities over de geschiedenis van de stad.

Vakantiehuis in Barth huren

Een bijzonder idyllische stad om een ​​vakantie door te brengen in Mecklenburg-Voor-Pommeren, tussen zee en binnenland, is Barth. Met een vakantiehuis in Barth beleef je een geweldige, ontspannende vakantie. In sommige huisjes is een open haard of sauna aanwezig. En mocht je niet meer willen thuiszitten, dan is er in de omgeving van je vakantiewoning genoeg te doen.