Vakantiehuis in Kühlungsborn

Mooie stranden, strandpromenades en kuurhotels. Kühlungsborn in het noorden van Duitsland is meer dan een strandplaats. Kühlungsborn in Bad Doberan is ook één van de vele gezellige en sfeervolle badplaatsen aan de Oostzeekust in Mecklenburg-Vorpommern. De unieke Bäder architectuur, bestaande uit witgekalkte huizen met tierelantijnen, getuigt ervan dat deze plek al meer dan een eeuw een geliefde vakantiebestemming is voor een vakantiehuis in Kühlungsborn.

vakantiehuis in Kühlungsborn

Populaire vakantiehuizen - Kühlungsborn

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Kühlungsborn

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Kühlungsborn

Loading...

Sfeervolle badplaats in elke seizoen

Tegenwoordig is Kühlungsborn een populaire badplaats en kuuroord en de stranden behoren tot de beste in de omgeving. In de zomer is het brede witte zandstrand bezaaid met gekleurde stoelen die zorgen voor een ontspannen tijd vol zon. De kinderen spelen met het zand en in het water terwijl je geniet van de warmte en eindelijk dat boek kan lezen. In de herfst en winter maak je lange wandelingen over het strand en geniet je van de ruimte en de rust vanaf je vakantiewoning in Duitsland.

Ideale gezinsvakantie

Kühlungsborn en de gehele Oostzeekust in Mecklenburg-Vorpommern hebben een fascinerend landschap te bieden, hoge kliffen worden afgewisseld door ondiepe wateren en je vindt er talloze hotels, kuurbaden en zwemparadijzen aan de kilometerslange stranden. De kust wordt gekenmerkt door de bijzondere architectuur van de laat 19e eeuw. Dit komt tot uitdrukking in de statige kuurhotels en de mooie, door architecten getekende, strandpromenades met torens en tierelantijnen. Kortom, een spannende vakantiebestemming voor het hele gezin!

Daguitstapje naar Rostock en Warnemünde

Naast dagjes strand is het vanuit je vakantiehuis of appartement in Kühlungsborn de moeite waard om uitstapjes te maken naar Rostock en Warnemünde. Aantrekkelijke steden met historische bezienswaardigheden.

Jouw vakantiehuis in Kühlungsborn

In de zomer kom je na een dag vol zon terug in je vakantiehuis in Kühlungsborn of omgeving en hier vertoeft je nog wat langer buiten in de tuin. Je ontsteekt de barbecue om hier het diner op te bereiden. Laat de zomeravond lekker lang duren en zie hoe de zon zakt in de zee. In de koudere maanden is het heerlijk thuiskomen na een lange strandwandeling