Vakantiehuis in Lassan

Een bijzonder idyllische plek om een ​​vakantiehuis in Mecklenburg-Vorpommern te huren is Lassan met zijn mooie oude stad. Tegenover het eiland Usedom kun je een heerlijk ontspannende vakantie in Lassan doorbrengen, ver weg van de toeristische drukte van de grote badplaatsen . De stad nodigt uit om te wandelen met zijn liefdevol gerestaureerde gevels, het stadhuis, de resten van de bewaard gebleven stadsmuur en rijkelijk versierde met houtsnijwerk voordeuren. En dat kan allemaal gemakkelijk vanaf een je vakantiehuis in Lassan.

Ferienhaus in Lassan

Populaire vakantiehuizen - Lassan

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Lassan

Loading...

Wat te doen in Lassan?

Het gebied is zeer gemakkelijk te verkennen met de fiets en ook op het water van de Peenestrom kun je prachtige tochten maken per kano of waterfietsen terwijl je geniet van de prachtige natuur. Huur een vakantiehuis in Lassan en maak een ontdekkingsreis. De stad Lassan ligt niet aan zee, maar de "Usedomer Bäderbahn" in Hohendorf brengt je gemakkelijk naar het dichtstbijzijnde zandstrand aan de Oostzee.  In de baai van Lassan vind je de romantische haven van de stad. Hier kun je zeilboten en jachten bezoeken en genieten van de natuur. 

Zelfs steden zoals Buggenhagen en Loissin zijn een reis waard. Als je tijdens je vakantie in Lassan het gebied alleen wilt verkennen, mag je een bezoek aan Gützkow en Lubmin niet missen. Ontspan op het lange, fijnkorrelige Lubminer zandstrand en in de Lubminer Heide kun je lange wandelingen maken. Je vakantiewoning of appartement in Lassan bied je een ideaal startpunt om snel alle bezienswaardigheden in de omgeving te bereiken.

Vakantiehuis in Lassan huren

Een vakantiehuis n Lassan huren, een rustig stadje aan de Peenestrom in Mecklenburg-Vorpommern tegenover het eiland Usedom, is perfecte voor een ontspannen vakantie. Als je met je gezin reist, is een vakantiewoning de beste plek om te verblijven. Zodat je vakantie in Lassan een ontspannen ervaring voor iedereen zal zijn met veel privacy.