Vakantiehuis in Bastorf

Het kleine stadje Bastorf heeft een schilderachtig karakter.  De prachtige vakantiehuizen in Mecklenburg in Bastorf liggen tussen de badplaatsen Kühlungsborn en Rerik in het noordwestelijke kustgebied. Het gebied wordt gekenmerkt door uitgestrekte velden , een oorspronkelijke natuur en bossen . De Oostzee is niet ver weg en de vuurtoren van Bastorf torent er bovenuit.

Bastorf

Populaire vakantiehuizen - Bastorf

Loading...

Wat te doen in Bastorf?

Rond de Bastorf ligt in alle vier de windrichtingen een klein paradijs : de natuur, de zee, weiden, velden, heuvels en de uitgestrekte hemel van de Baltische kust. Ontdek de regio op de vele wandel- of fietspaden, bezoek de levendige badplaatsen Rerik en Kühlungsborn (3 km) met de pieren en strandpromenades, de historische kerken en landhuizen en reis door de historische Hanzesteden. 

Het nabijgelegen Bastorf gelegen badplaatsen en Hanzesteden, zoals Rostock , Stralsund , Anklam of Wismar , bieden een verscheidenheid aan excursie- en avontuurmogelijkheden.

De vuurtoren van Bastorf is te voet of met de fiets te bereiken. Het uitzicht is vaak duidelijk en breed, omdat hij de hoogste van de Duitse Oostzeekust is. 

De kathedraal in Bad Doberan is niet alleen een van de belangrijkste bakstenen gebouwen aan de Baltische kust, het is met het nog steeds goed bewaard gebleven kloostercomplex een kanshebber voor de titel: UNESCO werelderfgoed.

Vakantiehuis in Bastorf huren

Kijk uit naar ontspannende dagen in je vakantie aan de Oostzee met een vakantiehuis in Bastorf. Je kan een dorp verwachten, genesteld in een prachtig landschap met liefdevol gerestaureerde gebouwen.