Vakantiehuis in Niendorf

Geniet in het kleine dorpje Niendorf van een ​​perfecte strandvakantie. De steden Wismar, Lübeck en Hamburg zijn snel te bereiken vanaf je vakantiehuis in Niendorf en bieden je vele culturele hoogtepunten en musea.

Ferienwohnung in Niendorf

Paradijs aan zee

Niendorf in Sleeswijk-Holstein is een paradijs voor badgasten en gezinnen. De lange stranden aan de Oostzee met zijn fijne witte zand bieden puur zwemplezier. Zelfs watersportliefhebbers kunnen hier terecht voor surfen, vliegeren of zeilen op een breed terrein. De pittoreske haven met vissersboten en zeilboten geven je overnachting in een vakantiehuis in Niendorf ook maritieme flair. Het binnenbad met zeewater biedt weersonafhankelijk zwemplezier voor jong en oud.

Wat te doen in de omgeving?

In de directe omgeving is het Timmendorfer strand met andere aantrekkelijke zwemmen. Dagtochten naar het vogelpark Niendorfer, het Hansa-park in Sierksdorf of in de buurt van Lübeck maken het aanbod compleet.

Vakantiehuis in Niendorf huren

Vakantiehuizen in Niendorf in de baai van Lübeck staan garant voor een ontspannen vakantie. Los van de drukte van het dagelijks leven, verblijf je in je eigen vakantiewoning in Mecklenburg en heb je zon, zand en zee voor de deur. Wie de gezelligheid van de badplaats uit de eerste hand wil ervaren, zit zeker goed met een particulier vakantieappartement of -huis aan de boulevard. De gerenoveerde herenhuizen en vissershuisjes zullen je meteen charmeren, en binnenin geniet je van een comfortabel ingericht vakantiehuis.