Vakantiehuis in Bresewitz

Bresewitz is een klein dorp tussen de Bodstedter Bodden en de Barther Bodden in het bijna noordelijkste puntje van Duitsland. Met een vakantiehuis in Bresewitz verblijf je in een rustige omgeving, tussen de akkers. Met de vakantiehuizen in Mecklenburg-Vorpommern beleef je altijd een ideale vakantie.

Bresewitz Strand

Populaire vakantiehuizen - Bresewitz

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Bresewitz

Loading...

Natuurrijk Bresewitz

Het kleine stadje  wordt omringd door uitgestrekte, ongerepte Bodddenweiden. Vanuit je vakantiehuis heb je daarom een prachtig uitzicht op het Boddenwater en het eiland Kirr. Bresewitz grenst ook meteen aan het nationaal park Vorpommersche-Boddenlandschaft. In het voorjaar en de herfst zien de vakantiegasten een speciaal spektakel. Dit zijn vogeltrekseizoenen waarbij kraanvogels en wilde ganzen luidruchtig over de plaats vliegen. Vogelsspotten kan in het algemeen op elk moment van het jaar worden gedaan. Het strand aan de Oostzee is in enkele minuten te bereiken via goed ontwikkelde fietspaden.

Wat te doen in de omgeving?

  • Over de oude Meiningen-brug bereik je het schiereiland Fischland-Darss-Zingst.

  • Bezoek het ongerepte nationale park 'Boddenlandschaft'

  • Spot vogels

  • Wandel over het strand

Waarom een vakantiehuis in Bresewitz huren?

Je zult spannende dingen beleven vanuit je vakantiewoning in Bresewitz. Je overnacht namelijk in een natuur- en waterrijke omgeving tussen de Bodstedler Bodden en de Barther Bodden. Met een vakantiehuis ontsnap je aan de alledaagse drukte in deze wijk in Pruchten.