Vakantiehuis in Warnemünde

De Duitse badplaats Warnemünde ligt aan de Warnow en de Oostzeekust. In Warnemünde beleef je een ontspannen vakantie. Verken het gebied vanaf je vakantiehuis in Warnemünde met romantische badplaatsen, kleine idyllische dorpjes en vele historische bakstenen gebouwen.

Warnemünde

Populaire vakantiehuizen - Warnemünde

Loading...

Wat te doen in Warnemünde?

Warnemünde staat bekend om de Warnemünder Woche, een jaarlijkse botenrace, en de Hansa Sail, het bekendste maritieme festival in Mecklenburg. Rond augustus moet je de badplaats zeker bezoeken voor deze festiviteiten.

Bezoek ook het strand. Hierbij maakt de oostzee indruk met zijn brede, witte zandstranden. De oude steegjes achter de Alter Strom, de oude Warnowmonding, zijn uniek.

Wandel daarbij ook helemaal naar het einde en neem een kijkje bij de vuurtoren. Vanaf de top is er een prachtig uitzicht op het strand, de Oostzee en de badplaats. De vuurtoren werd gebouwd in 1897/98 van witte geglazuurde bakstenen en heeft een hoogte van 30.60 meter. Aan de voet van de vuurtoren ligt de beroemde "Teepott" van Warnemünde, een rond gebouw met een opvallend dak (1967/68), cafés en restaurants.

Wandel ook over de strandpromenade De promenade langs het meer is omgeven met pittoreske neoklassieke villa's. Een verscheidenheid aan hotels is hier gebouwd in de stijl van resortarchitectuur. Vanaf de promenade langs het meer heb je een geweldig uitzicht op het strand en de haveningang of geniet je van de zon en de drukte in een van de vele boulevards.

Vakantiehuis in Warnemünde huren

Geniet van de maritieme flair van Warnemünde en breng een ontspannende tijd door aan de Oostzee in een vakantiewoning in Mecklenburg. Met een vakantiehuis in Warnemünde verblijf je vlak bij de Baltische zee.Ook voor gezinnen zijn er genoeg recreatieve en excursiemogelijkheden